Gabriela Cristea, agresată fizic de către soț. A avut curajul să spună ce a pățit în trecut: „Ultima dată s-a întâmplat pe 9 martie”

Publicat: 14 iun. 2024, 11:33 Autor: Soare Raisa Vedete

Gabriela Cristea a fost agresată fizic de către fostul soț, Marcel Toader. A avut curajul să spună ce a pățit în trecut și a tras un semnal de alarmă pentru toate femeile. 

Gabriela Cristea nu a mai suportat și a făcut dezvăluirea, în direct, la TV. Prezentatoarea de la Antena Stars a răbufnit și a povestit cum a fost atât agresată fizic, dar și înșelată.

„Eu am trăit multă vreme în casă cu un bărbat abuzator și nu vorbesc de abuz fizic. Când a fost abuz fizic, am plecat și am divorțat. Dar, am trăit în casă cu un bărbat care, în fiecare zi aproape, mă trata așa cum te-a tratat pe tine Leo. Sunt mulți ani de atunci.

Aproape 10! În continuare am niște frustrări și niște angoase că în momentul în care cineva doar încearcă să sugereze ceva din lucrurile pe care le spunea acel om, nu vrei să știi cum reacționez”, a declarat Gabriela Cristea în emisiunea Mireasa – capriciile iubirii, acum ceva timp.

„M-a agresat fizic”

„Da, este adevărat. M-a agresat fizic. S-a întâmplat de două ori. O dată pe 25 decembrie, nu pe 24, așa cum a sugerat Marcel că de fapt am avut o seară magică. Ultima dată s-a întâmplat pe 9 martie. Nu am să intru în amănunte, dar ceea ce pot să spun este că indiferent dacă e mult sau puțin, s-a întâmplat și nu trebuia. Prima dată zici că lucrurile au degenerat din diverse motive, însă a doua oară deja e prea mult. Sunt hotărâtă în privința divorțului, sunt convinsă că e cea mai bună soluție. Indiferent de ceea ce o să-mi rezerve viața, știu sigur că nu mai vreau să continui această căsnicie”, spunea, la un moment dat, Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea s-a aprins destul de tare în emisiunea pe care o prezintă la Antena Stars, Mireasa – capriciile iubirii. Vedeta TV s-a enervat din cauza unui cuplu care se certa din cauza infidelității. Atunci, Gabriela Cristea a spus că i s-a urcat tot sângele la cap și a povestit prin ce a trecut ea în căsnicia cu Marcel Toader.

Gabriela Cristea nu a mai suportat și a făcut dezvăluirea, în direct, la TV

„Mă, băiatule, uită-te la mine! M-am enervat acum de mi se urcă la cap. Eu am fost măritată cu un alt bărbat înainte de căsnicia pe care o am acum. Eu munceam de mă găseau toate alea, mă trezeam la 7 dimineața și veneam acasă la 10 seara și munceam de luni până sâmbătă inclusiv, iar el scotea alte femeipe banii mei și mă înșela pe banii mei! Ia explică-mi cum vezi situația asta. Sigur l-am înșelat eu (n. red e ironică). Cu munca poate că l-am înșelat”, a mărturisit Gabriela Cristea în emisiunea pe care o prezintă.

Gabriela Cristea a fost căsătorită cu Marcel Toader timp de cinci ani. Totul s-a terminat în 2013 printr-un divorț cu scandal, atunci când vedeta TV a suferit foarte mult din cauza infidelităților partenerului. În 2019, Marcel Toader a murit.

„Am fost înșelată! El scotea alte femei în oraș pe banii mei”

„Mi-a trimis Adina (fină mea) niște poze de acum 9 ani cu noi două. Ea proaspăt căsătorită, eu proaspăt divorțată. Uitându-mă la pozele astea mi-am dat seama că Gabriela din poze a fost cea mai mai șmecheră și puternică versiune a mea. Și nu mă refer la cum arătăm fizic (arătăm fabulos), mă refer la fata cu aparențe fragile și cu un caracter de fier. Eu am trăit multă vreme în casă cu un bărbat abuzator și nu vorbesc de abuz fizic.

Când a fost abuz fizic, am plecat și am divorțat. Dar, am trăit în casă cu un bărbat care, în fiecare zi aproape mă trata așa cum te-a tratat pe tine Leo. Sunt mulți ani de atunci. Aproape 10! În continuare am niște frustrări și niște angoase că în momentul în care cineva doar încearcă să sugere ceva din lucrurile pe care le spunea acel om, nu vrei să știi cum reacționez”, a declarat Gabriela Cristea în emisiunea Mireasa – capriciile iubirii.

În prezent, Gabriela Cristea este căsătorită cu Tavi Clonda și au împreună două fetițe.

foto: social media

Publicat: 14 iun. 2024, 11:33 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă
×