Gabriela Cristea a comis-o după ce s-a tolănit pe un șezlong! Martorii și-au dat coate pe plajă

Publicat: 19 iul. 2022, 12:15 Autor: Maria Apostol Vedete

Emisiunea prezentată de Gabriela Cristea la Antena Stars a intrat oficial în vacanță, iar vedeta  a fugit direct la mare pentru câteva zile de relaxare. Și atât de mult s-a relaxat, încât nu i-a mai păsat că toți ochii de pe plajă erau țintiți spre…picioarele ei murdare!

Însoțită de câteva prietene, Gabriela Cristea s-a bucurat mai degrabă de timpul petrecut cu ele și discuțiile care păreau că nu se mai termină, decât de bronz. Prezentatoarea a stat pe șezlong acoperită, și a evitat să se expună doar în costum de baie.

Ea s-a luptat constant cu kilogramele în ultimii ani, dat fiind faptul că a trecut și prin două nașteri. „Războiul” continuă, se pare, și în prezent…

Înainte de a fi surprinsă la plajă, vedeta și-a făcut ”plinul” la un restaurant din zonă. Iar pe drum pare să fi întâmpinat o ”problemă”. Mai multe detalii puteți citi AICI.

Gabriela Cristea, criticată de fani că își editează prea mult pozele 

La un moment dat, vedeta a fost criticată de fani că umblă prea mult la editarea pozelor pe care le postează pe rețelele sociale. Și că arată altfel în realitate.

”Eu nu înțeleg deloc….cum Gabriela, în toate pozele ești așa de slabă, și la televizor te arată grasă…. Ești o altă persoană. Da, știu, ai să spui că așa deformează imaginea televizorul/ Doamne, în prima poză se vede clar că i s-a lungit gâtul lui săracul Tavi?/ Și oglinzile astea cum strică ele silueta! ?/ Doamne sfinte, câtă editare pe pozele acestea.

Oare fără editare nu se poate!?/ De ce oare nu ne acceptăm așa cum suntem? Nu sunt absurdă, mai folosești o lumină, o umbră. Dar nici să încerci să îți faci talia mică și în oglindă. Se vede că este mare”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat acum ceva timp în dreptul câtorva poze cu vedeta.

Publicat: 19 iul. 2022, 12:15 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×