Gabriela Cristea a ajuns pe perfuzii, la spital. Imaginea care i-a îngrijorat pe fani: „Corpul cedează”

Publicat: 03 May. 2022, 20:09 Vedete

Gabriela Cristea s-a fotografiat pe patul de spital, cu perfuzia în mână. Prezentatoarea de la „Mireasa- capriciile iubirii” a publicat o imagine îngrijorătoare pe rețelele sociale.

Gabriela Cristea la spital pe perfuzii. Prezentatoarea TV a avut nevoie de îngrijiri medicale. Gabriela Cristea a mărturisit că i-a cedat corpul, după ce și-a neglijat sănătatea. Vedeta și-a propus ca după această experiență să se concentreze mai mult pe sănătatea proprie.

Cum s-a fotografiat Gabriela Cristea, pe patul de spital

Gabriela Cristea a publicat pe Instastory o fotografie în care apare purtând mască chirugicală și având o perfuzie în mâna stângă, alături de următorul mesaj:

„Când orice e mai important decât tine, corpul cedează. În timp ce o perfuzie curgea picătură cu picătură, mi-am propus să urmez un slogan: sănătatea ca un stil de viață”, a transmis Gabriela Cristea.

Cine o înlocuiește pe Gabriela Cristea la Mireasa – Capriciile iubirii

Gabriela Cristea, în vârstă de 47 de ani este prezentatoare la Mireasa – Capriciile iubirii. Acolo se discută despre situații prin care au trecut sau urmează să treacă unii dintre concurenții show-ului matrimonial de la Antena 1, Mireasa.

Din cauza problememlor de sănătate Gabriela Cristea nu poate să modereze show-ul „Mireasa- Capriciile Iubirii, din 3 mai 2022. Așa că Simona Gherghe este cea care o înlocuiește. Prezentatoarea emisiunii Mireasa a anunțat că va fi prezentă și la de pe Antena Stars.

Gabriela Cristea la spital pe perfuzii. Prezentatoarea TV, a doua oară la spital în ultima lună

În ultima perioadă Gabriela Cristea a mai avut o experiență cu spitalul. De Paște, prezentatoarea a mers la spital cu fiica sa cea mică, Iris, care făcuse o indigestie gravă.

„Ea mănâncă din orice poziție pentru că noi suntem niște părinți extrem de responsabili. La fiecare Paște și Crăciun trebuie să ajungem cu una dintre ele la spital. De data asta s-a întâmplat cu Iris, care a avut febra și a făcut o indigestie un pic mai gravă. Acum de abia are voie să mănânce și ar mânca orice”, a povestit Gabriela Cristea la Mireasa – Capriciile Iubirii, de la Antena Stars.

În ediția de luni a show-ului, 25 aprilie 2022, vedeta le-a povestit oamenilor din fața micilor ecrane prin ce pățanie a trecut în prima zi de Paște. La scurt timp de la apariția fetițelor sale în platoul emisiunii alături de Tavi Clonda, mama lor a dezvăluit că Iris, fiica sa cea mică, nu s-a simțit bine de sărbătorile Pascale, motiv pentru care a fost nevoită să meargă de urgență la spital.

Publicat: 03 May. 2022, 20:09 Vedete
Pe aceeași temă