Gabriel Cotabiță a fost internat de urgență! Artistul nu se mai putea ține pe picioare

Publicat: 12 oct. 2021, 13:31 Autor: Maria Apostol Vedete

Gabriel Cotabiță a fost internat de urgență! Artistul în vârstă de 65 de ani a acuzat stări de rău, nu se mai putea ține pe picioare, iar medicii au decis să-i facă un control amănunțit. 

Apropiații artistului au declarat pentru cancan.ro faptul că acesta „nu s-a mai putut ține pe picioare”.

Totul s-a întâmplat în urmă cu o săptămână, în timp ce se pregătea pentru următorul proiect muzical. Gabriel Cotabiță s-ar fi simțit extrem de rău și a mers la spital. De atunci, artistul este internat și monitorizat de medici. Timp de câteva zile, artistul a fost complet absent de pe rețelele sociale, lucru care i-a îngrijorat pe cei apropiați.

Momentan, nu se cunosc detalii referitoare la diagnosticul pus de medici. Însă, potrivit surselor mai sus citate, Gabriel Cotabiță ar urma să fie externat în cursul zilei de miercuri.

Cotabiță a fost în comă timp de trei săptămâni

Gabriel Cotabiţă a trecut pe lângă moarte, în 2015, după ce a făcut un stopcardiorespirator, și s-a aflat în comă timp de trei săptămâni.

Când mi-am revenit, stăteam în fotoliu la Elias şi …nu reuşeam să citesc, nu mă puteam concentra. La televizor nu mă puteam uita pentru ca nu puteam să citesc, să lipesc literele unele de altele… Prima experienţă când am început să scriu a fost ceva îngrozitor, pentru că nu te mai ascultă mâna! Am învăţat acum, este ceva sinistru, scriam eu urât, dar acum scriu şi mai urât. Am exersat zi de zi pentru că nu poţi să faci totul pe calculator. Nu aş mai putea fi atât de deştept cum am fost eu pe computer. Am fost analist programator o grămadă de vreme, dar nu mai ştiu absolut nimic„, a povestit Gabriel Cotabiţă la Antena Stars.

Publicat: 12 oct. 2021, 13:31 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă