VIDEO. Gabriel Cotabiță la 65 de ani. Povestea cutremurătoare a celebrului artist care a trecut pe lângă moarte

Publicat: 26 Oct. 2020, 14:20 Vedete

Gabriel Cotabiță va împlini pe 1 noiembrie 65 de ani. Chiar în seara zilei sale de naștere, Gabi Cotabiță va sărbători alături de fani, în fața ecranelor.

Celebrul artist va ține un concert online, începând cu ora 20.00, ce va fi transmis pe Facebook și Youtube. „Și pentru mine a fost un an greu, ca pentru toți artiștii. Și probabil că va mai fi. Din fericire, am avut ocazia să cânt în vara asta seară de seară la un hotel din Olimp. Acolo m-am reîntâlnit cu Florentin Milcof, alias Othello. Am cântat împreună, iar publicul a primit neașteptat de bine această asociere. Astfel, ne-am hotărât să facem o echipă cu care să producem și să promovăm o serie de concerte live sub titulatura Redivivus. Este numele primei trupe cu care am cântat”, a declarat Gabriel Cotabiță, scrie click.ro.

Povestea cutremurătoare din spatel zâmbetului lui Gabriel Cotabiţă

Gabriel Cotabiţă a trecut printr-o grea cumpără în primăvara anului 2015, după ce a fost găsit inconşient pe podeaua unei săli de fitness. Artistul a luptat însă pentru viaţa lui și a reușit să revină la viață. Solistul a mărturisit că acesta nu a fost singurul episod dificil din viaţa lui, primul având loc chiar la naşterea lui.

Artistul a dezvăluit care este povestea celui de-al doilea prenume pe care îl are, Emil. „Mama mi-a povestit de curând că niciun doctor nu-i dădea vreo șansă că mă poate naște. A fost o noapte de calvar. M-au scos cu forcepsul, cred că vreo opt ore s-au chinuit, după care domnul doctor de acolo i-a spus că trebuie să îmi pună numele lui, pentru simplul motiv că dacă nu era el, eu nu mai existam. Și de aceea mai am și numele Emil”, a spus Gabriel Cotabiță.

Despre problema din 2015, Gabi Cotabiță vorbește mai puțin. „Eu vreau să uit tot ce a fost acolo, pentru simplul motiv că nu vreau să rămân agățat într-o întâmplare pe care am trăit-o și din care mi-am înțeles mesajul”, a declarat Gabriel Cotabiță.

 

Publicat: 26 Oct. 2020, 14:20 Vedete
Pe aceeași temă