Gabriel Cotabiță a fost iar la un pas de moarte! Ce diagnostic grav i-au pus medicii

Publicat: 28 Oct. 2021, 12:34 Vedete

Gabriel Cotabiță a fost externat recent, după ce a trăit o altă experiență soră cu moartea! Artistul a suferit un accident vascular, însă medicii l-au pus din nou pe picioare, iar acum spune că are planuri mari. 

Gabriel Cotabiță a fost internat în urma unui accident vascular, la începutul lunii octombrie, iar acum declară că se simte bine.

Artistul nu a vrut să spună diagnosticul primit din partea medicilor, însă surse medicale de la Spitalul Colentina au explicat că acesta ar fi ajuns la spital cu simptome de accident vascular cerebral tranzitoriu.

Gabriel Cotabiță a fost iar la un pas de moarte!

Starea lui de sănătate este bună acum. Gabriel Cotabiță și-a reluat deja activitatea artistică, dar și filmările pe care le avea programate.

Am fost externat, sunt viu! Am avut niște probleme de sănătate, medicii știu ce am avut, care mi-e diagnosticul, dar n-a fost ceva grav. Mai mult, chiar acum merg la TVR, pentru niște filmări, iar în curând voi înregistra două piese noi, de dragoste”, a declarat Gabriel Cotabiță pentru Impact.

Mai mult decât atât, artistul pregătește o surpriză pentru fanii săi. Cotabiță urmează să înregistreze două noi piese, de dragoste, pe care speră să le lanseze cât mai curând.

La începutul acestui an, Cotabiță a mai întâmpinat o problemă de sănătate. Atât el, cât și soția lui, s-au infectat cu COVID-19. De asemenea, în urmă cu 6 ani artistul a suferit un infarct, aflându-se atunci la un pas de moarte.

Publicat: 28 Oct. 2021, 12:34 Vedete
Pe aceeași temă