Gabi Lunca, mesaj cutremurator dupa ce a aflat ca Ionela Prodan a murit. Ce a declarat artista

Publicat: 17 Apr. 2018, 01:20 Vedete

Ionela Prodan a murit! Decesul ei a indoliat o tara intreaga.

Solista de muzica populara s-a stins din viata luni seara, pe un pat de spital, dupa ce luni de zile s-a chinuit cu o forma de cancer galopanta la ficat si pancreas.

Gabi Lunca s-a intristat enorm la aflarea vestii si a transmis un mesaj pentru familia acesteia. Solista a povestit ca in urma cu multi ani avea pregatit un turneu in Israel. Dar pentru ca avusese un accident a rugat-o pe Ionela Prodan sa mearga in locul ei.

„Boala asta e necruțătoare. Vă rog să mă credeți că a fost o lovitură în inimă. Are și de platină și de aur discuri și e foarte important în carieră acest lucru. Ăsta e un drum de care nu scapă nimeni. Așa suntem noi oamenii. Dumnezeu să întărească fiicele, nepoatele. Am avut un accident și am rămas mută și nu am putut să mai merg în Israel și am trimis-o pe ea.

A venit la mine acasă și i-am făcut un repertoriu. Ea este mai mică decât mine, însă am auzit numai lucruri frumoase despre ea. Am fost foarte tristă când am aflat”, a marturisit Gabi Lunca la Antena Stars, dupa decesul artistei de muzica populara.

Publicat: 17 Apr. 2018, 01:20 Vedete
Pe aceeași temă