Gabi Bădălău, un nou scandal cu fosta parteneră. Ce i-a spus afaceristul Claudiei Pătrășcanu:

Publicat: 21 Jan. 2021, 14:03 Vedete
Gabi Bădălău, un nou scandal cu fosta parteneră. Ce i-a spus afaceristul Claudiei Pătrășcanu:

Nu mai este un secret faptul că de câțiva ani Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu sunt protagoniștii unor scandaluri de proporții. În ultima perioadă celebra artistă a spus lucruri destul de grave despre tatăl copiilor ei, ba chiar l-a acuzat pe acesta de faptul că ar consuma substanțe interzise. Recent, Bădălău a răspuns în spațiul public acuzațiilor vedetei.

Claudia Pătrășcanu își dorește extrem de mult ca cei doi copii pe care îi are cu Gabi Bădălău să rămână la ea. Pe de altă parte afaceristul susține că micuților le este mult mai bine lângă el, iar pentru acest lucru a dorit să demonstreze că toate acuzațiile pe care mama micuților le-a făcut la adresa lui nu sunt adevărate.

”Probe de sânge și urină. Mi-au ieșit rezultatele de la clinica privată. Le am la mine. De aici (nr. INML) nu știu să spun. Mi-au lăsat un număr de telefon și mi-au zis să sun în câteva zile. Nu-mi spuneți ce a zis doamna Pătrășcanu, pentru că nu mă interesează. Altceva. Soția mea a cerut acest test în instanță. Instanța l-a respins, după care a făcut acuzații publice cum că eu m-aș ocupa cu așa ceva. Având în vedere că sunt transparent și nu ascund nimic, am făcut testul ăsta pentru mine, pentru familia mea și pentru copiii mei. Neavând nimic de ascuns am venit și mi-am făcut testul la o clinică privată, cât și la INML, cel mai complex test toxicologic și așteptăm rezultatele. Nu am refuzat niciodată! Dacă iar îmi citați din fosta mea soție… nu am refuzat absolut nimic”, a declarat Gabi Bădălău la Antena Stars.

Gabi Bădălău nu comentează acuzațiile fostei partenere

Mai mult decât atât, Gabi Bădălău a mai explicat faptul că nu-l interesează părerea fostei sale soții pentru că în momentul acesta prioritatea lui sunt copiii.

”Nu vreau să fac circ. Nu vreau să mai apar. Importanți pentru mine sunt copiii și educația lor. De-asta sunt și unde sunt în momentul ăsta, pentru copii. Nu vreau să comentez ce zice soția mea. Am alte priorități. Prioritatea mea sunt copiii mei. Încă sunt căsătorit. Vreau să divorțez. Vreau cât mai repede să se pronunțe divorțul! Sunt convins că, copiii au un viitor mai bun lângă mine și familia mea.”a mai spus afaceristul.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 21 Jan. 2021, 14:03 Vedete
Pe aceeași temă