Claudia Pătrășcanu, mesaj halucinant după ce Gabi Bădălău a apărut alături de Bianca Drăgușanu în Dubai: ”E preocupat cu shoppingul pentru amante decât pentru grija copiilor”

Publicat: 07 Jan. 2021, 09:38 Vedete

Claudia Pătrășcanu a transmis pe rețelele de socializare un mesaj extrem de dur la adresa fostului său partener. Artista îi aduce lui Gabi Bădălău acuzații extrem de grave și cere insistent autorităților să o ajute în procesele cu tatăl copiilor ei. 

Claudia Pătrășcanu a trecut din nou prin clipe de groază după ce a aflat că fostul său partener a plecat cu Bianca Drăgușanu în Dubai. Aceasta îl acuză pe Bădălău că nu îl interesează de copiii pe care îi au împreună și mai mult decât atât își dorește extrem de mult ca acest scandal dintre ei să se încheie cât mai repede, potrivit viva.ro

„Un an nou, noi responsabilități, noi oportunități și povestea continuă, doar personajele se mai schimbă… Așadar, azi am fost invitată, împreună cu tatăl copiilor mei, să participăm la o ședință de consiliere care are drept scop consilierea noastră în ceea ce-i privește pe copiii noștri. Altă invitație, altă ignorare din partea tatălui copiilor…

A urmat așteptarea până în jurul orei 13.45, resemnarea… și în final alte surprize… Și nu mă refer la o surpriză plăcută din partea tatălui copiilor, în sensul că ar fi dat curs invitației DIRECȚIEI GENERALE DE ASISTENȚĂ și PROTECȚIE a COPILULUI, ci mă refer la altă știre modenă unde ne(lipsitul) tată este ocupat cu divele’. Imaginile grăiesc, cuvintele sunt de prisos”, și-a început Claudia postarea de pe Facebook.

Ce spune Claudia Pătrășcanu despre ieșirea soțului cu Bianca Drăgușanu

„Înainte de plecarea tatălui’ copiilor mei în Dubai, am purtat o discuție telefonică unde îmi cerea insistent copiii să plece cu ei în Dubai, amenințând că dacă nu-i dau, nicio problemă. Se va descurca în instanță și pe acest plan. Nu știam că avea în minte să plece în Dubai cu o femeie pe care urma în mintea lui să o prezinte copiilor noștri minori și pentru care ar fi fost un șoc.

Nici nu știam de ce atâta presiune pe acest lucru. I-am explicat că nu este nevoie de amenințări și că nu mi pot lăsa copiii în vacante atâta timp cât ei sunt mici, abia se îmbracă singuri, nu știu numărul meu de telefon, nu știu sa citească și să se poată descurca în cazul în care tatăl, sub influența substanțelor, poate să se închidă într o cameră, așa cum făcea și în timpul casniciei, în cazul în care tatăl nu se trezește la timp pentru a-i hrăni din cauza nopților pierdute sau se pot rătăci într-un mall în care tatăl e prea preocupat cu shoppingul pentru amante decât pentru grija copiilor”, a continuat vedeta pe Facebook.

„I-am explicat că copiii vor alege acest lucru când vor crește și că este cazul să înceteze pentru că nu pot ca mamă, să-mi știu copiii minori plecați peste hotare, iar tatăl să-și închidă și telefonul și să nu pot lua contact cu nimeni. Consider că doar un om cerebral, conștient de viața a doi minori, poate să gândească pentru siguranța lor.

Copiii nu sunt încă pregătiți pentru a putea cunoaște altă persoană, cu atât mai mult în condițiile în care încă suntem căsătoriți. Educația copiilor noștri unde este, Gabi Bădălau? Căci peste tot vorbești că te interesează strict de acest lucru, de școlile înalte și interesul lor…”, a mai scris Claudia.

Claudia Pătrășcanu acuzații grave la adresa fostului său partener

În continuare Claudia a făcut dezvăluiri halucinante despre Gabi Bădălău. Aceasta îl acuză pe tatăl copiilor ei că nu îi pasă de familia pe care a lăsat-o în urmă ci mai degrabă preferă să le cumpere domnișoarelor din viața lui cadouri scumpe.

„Nu-mi amintesc să te fi interesat nici la ce grădiniță merg și nici ce scoli vor urma pentru că din salariul tău de 2.000 RON pe lună poți doar achita vacanțele femeilor de oraș, gențile de la Hermes, Gucci, Dior, Balmain, Chanel, hoteluri de lux, viața de Dubai ca în rai.

Raiul tău înseamnă această viață, Gabi Bădălau, și nu acești copii pentru care astăzi ai refuzat să te prezinți la Protecția Copilului pentru consilierea parentală, tot pentru binele copiilor noștri?

Țin să te anunț că nu ești liber și că ai multe responsabilități față de copiii tăi la care ai renunțat pe 14 August 2019 în detrimentul unei vieți dezordonate, ci mă plimbi pe holurile unei instanțe de 1 an și jumătate, fără să-mi dai divorțul, motivând că ba ești în vacanță cu Crudu, ba ești în vacanță cu Bianca, ba că ești bolnav!”, a răbufnit Claudia Pătrășcanu.

Mai mult decât atât, vedeta a făcut un apel către oamenii legii pentru a-l pune la punct pe Gabi Bădălu.

„Vrând să mă scoți o mamă iresponsabilă, bolnavă psihic, așa cum m-ai jignit și în presa publică, căci poate ai uitat că sunt mama copiilor tăi în fața lui Dumnezeu și că El știe prin ce calvar trec. Sunt singură cu doar doi avocați care mă sprijină și lupt pentru acești copii, pentru siguranța și drepturile lor.

Unde sunt toate plângerile mele și strigătele mele către oamenii legii? Dacă n-aș fi o mamă sănătoasă și puternică ce s-ar fi întâmplat cu acești copii? Acest mesaj este tot către oamenii legii în mod special: Faceți ceva! Sunt convinsă că aveți copii fiecare dintre dumneavoastră și chiar minori… acest tată’ cu anturaje dubioase, refuză testul antidrog, refuză testul psihologic, refuză tot ce ține de lege doar pentru că e fiul lui Bădălau?”, și-a continuat Claudia mesajul de pe Facebook.

”Unde sunteți, oameni ai legii, și nu sesizați ce strig?”

„Ați văzut bine ce au încercat să facă în perioada sărbătorilor la Bolintin Vale?! Ce urmează să facă acum fiul lui Bădălau… să obțină copiii în vacanțe așa cum m-a amenințat, de a îi traumatiza și mai tare cu tot felul de anturaje dubioase? Unde sunteți, oameni ai legii, și nu sesizați ce strig? Copiii mei sunt în pericol și nu pot dezvălui lucruri care îi pot afecta emoțional, dar aveți plângeri și cereri cu disperare peste tot trimise, repet acest lucru.

Cer cu disperare acel test antidrog, căci îmi este teamă să-mi mai las copiii atunci când crizele lui se manifestă, atunci când copiii sunt luați de la domiciliu sub influența acelor substanțe, când sunt duși într-un portbagaj fără centuri, când sunt puși într-o mașină de teren în râul Argeș, singuri la volan și fac drifturi așa cum le numesc oamenii mari și nimeni nu se gândește la riscul lor?!”, a scris în continuare cântăreața.

”Sunt convinsă ca Dumnezeu nu mă lasă”

„Cum ai amenințat copilul înainte de plecarea ta în Dubai, că dacă nu va sta la tine 3 zile, deși el nu își dorea, că îi iei ATV-ul și îl dai altui copil, iar copilul abia a fost stăpânit de mine din plâns, închizându-se în baie și apoi sub pat de supărare. E trist oameni buni, dar ce trăiesc eu ca mamă nu doresc nimănui.

Dacă tu nu ai milă de proprii tăi copii și nu te interesează sufletul lor, eu am și sper că și cei care mă vor auzi să facă ceva pentru că efectiv comportamentul tău ii sperie și pe ei. Unde sa mai strig? Sunt atâtea mame în situația mea și pe care nu le aude nimeni… poate mă auziți pe mine!

Astăzi, am plecat plângând de la Protecția Copilului, gândindu-mă ca copiii noștri aveau nevoie de această consiliere parentală, pentru viitorul lor și liniștea lor. Dacă tu, Gabi Bădălău îți bati joc de toată lumea din țara asta, să știi că de o MAMĂ nu-și bate joc nimeni. Sunt convinsă ca Dumnezeu nu mă lasă și că un om dintre cei către care strig, mă va auzi!”, a încheiat Claudia Pătrășcanu.

 

Sursă foto: Instagram, Cancan

Publicat: 07 Jan. 2021, 09:38 Vedete
Pe aceeași temă