Gabi Bădălău sare în apărarea mamei sale. Ce spune afaceristul despre scandalul cu Claudia Pătrăşcanu

Publicat: 17 mai 2024, 13:22 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Mama lui Gabi Bădălău a dat-o din nou în judecată pe Claudia Pătrășcanu. Rodica Bădălău a chemat-o în instanţă pe fosta noră din cauza acuzaţiilor pe care i le-a adus de-a lungul timpului. Artista a avut o primă reacţie după ce a aflat de proces, iar recent fostul ei soţ a ieşit să public să îşi apere mama. Iată ce spune afaceristul despre scandal.

Gabi Bădălău a vorbit despre motivele care au făcut-o pe mama lui să ia atitudine şi să apeleze la ajutorul autorităţilor. Afaceristul susţine că totul a pornit de la faptul că fosta lui soţie a ascuns gadgeturi între hainele copiilor și că a înregistrat discuții private, iar acum, l-ar șantaja.

„Acum vreo șase luni, Claudia a început să-mi dea anumite mesaje vocale în care erau niște înregistrări cu mine, mama și tata, discuții private din casă. Ea mă amenința și șantaja cu acele înregistrări. Deși nu avea nimic de ascuns sau de ferit cu înregistrările pe care, cred că ea le făcuse în casă la noi cu ajutorul unor gadgeturi pe care le punea printre hăinuțele copiilor sau prin bagaje atunci când luam copiii la mine”, a spus Gabi Bădălău, la Știrile Antena Stars.

Omul de afaceri a precizat și că „La o scurtă perioadă de timp, după ce mi-a dat acele înregistrări, le-a postat pe Facebook și este de notorietate pentru că au fost preluate. Noi ne-am dus la poliție pentru că nu este normal și legal ca cineva să înregistreze în casă, mai mult de atât să facă și publice acele mesaje. Eu nu am dialog cu ea. Au întrebat-o cei de la poliție cum a făcut rost de ele. A pus niște gadgeturi în bagajele copiilor. Procedura este ca cei de la poliție să afle adevărul și sunt mai multe cazuri, ori să-i dea amendă penală, ori administrativă sau începerea urmăririi penale. Atât timp cât dosarul s-a dus în instanță înseamnă că domnii de acolo au avut niște probe concrete”.

Gabi Bădălău sare în apărarea mamei sale

Afaceristul spune că este alături de mama sa şi o susţine în acest demers pentru că motivele sunt cât se poate de întemeiate.

„Un al doilea episod, nu știu dacă știți, dar se va afla. Un an de zile m-a amenințat cu anumite mail-uri. Mi-a spart mail-ul meu și al unei societăți la care sunt administrator. Mi-a dat niște date fiscale, date contabile.100% a fost ea. Am acționat legal, am fost la poliție, am pus toate dovezile, iar cei de la poliție să-și facă treaba. Nu vreau să mai discut, am răspuns punctual la detaliile despre proces. (nr. mama) Pentru că ne-a înregistrat în casă și a făcut publice în spațiul public. Nu știu ce articol din lege este, cu siguranță îl găsiți. Nu mă interesează ce a spus, nu comentez declarațiile Claudiei. Să se liniștească ea. De cinci ani, noi, mă refer și la copii, trăim într-un circ, într-un scandal aproape săptămânal. Eu am încercat toate variantele omenești doar de dragul copiilor. Nu pot sta cu mâinile în sân, cât ea mă amenință și șantajează”, a mai explicat afaceristul.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 17 mai 2024, 13:22 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×