Gabi Bădălău, declarații neașteptate despre Claudia Pătrășcanu, după ce artista a cerut custodia exclusivă a copiilor

Publicat: 08 Jan. 2021, 08:55 Vedete
Gabi Bădălău, declarații neașteptate despre Claudia Pătrășcanu, după ce artista a cerut custodia exclusivă a copiilor

Claudia Pătrășcanu a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV faptul că își dorește custodia exclusivă pentru cei doi copii ai săi. Totodată a făcut acuzații grave la adresa fostului său partener, Gabi Bădălău pe care îl acuză de faptul că este un tată iresponsabil. Mai mult și afaceristul a dat o replică neașteptată celor spuse de frumoasa artistă.

După ce Gabi Bădălău a fost surprins în compania Biancăi Drăgușanu, Claudia Pătrășcanu a făcut declarații halucinante despre ce se întâmplă între ea și fostul partener, însă asta nu este tot. Artista a făcut acuzații grave la adresa tatălui copiilor ei, ba chiar a cerut custodie exclusivă pentru băieți.

Vedeta spune că îi este teamă pentru cei doi minori, tocmai de aceea duce această luptă pentru că nu își dorește să îi piardă.

”Este un părinte iresponsabil și s-a dovedit lucrul ăsta, se vede. Nu vreau să îmi pierd copiii din mână, nu vreau să li se întâmple ceva”, a spus Claudia Pătrășcanu în cadrul unei emisiuni TV.

Gabi Bădălău, reacție neașteptată după acuzațiile Claudiei Pătrășcanu

Gabi Bădălău pare la fel de decis să lupte pentru viitorul copiilor lui. Astfel, spre surprinderea multora afaceristul a explicat faptul că nu își dorește să îi despartă pe copii de mama lor, însă consideră faptul că alături de el copii lui vor avea un viitor mai bun.

Totodată, Bădălău a dorit să sublinieze faptul că fosta sa soție este o mamă bună, însă lucrul care îl deranjează cel mai mult este că nu încetează cu scandalurile în presă.

”Eu îmi doresc o educație și un viitor cât mai bun pentru copiii noștri, îmi doresc să se liniștească pentru că ne-am despărțit de doi ani de zile și ea o ține în tot felul de circuri și scandaluri care nu sunt de noi și nici de copiii noștri când or afla. Este circul ei și o las să își facă jocul. Suntem în instanță și respect decizia instaneței.

Eu sunt convins că băieții noștri au un viitor mai bun lângă mine și familia mea, ei sunt cei care mă fac să lupt pentru viitorul lor, asta nu înseamnă că ea nu este o mama cum trebuie. Eu îmi doresc custodie comună, eu nu vreau niciun război cu fosta mea soție, calitatea de părinți o să o aveam toată viața”, a spus Gabi Bădălău în cadrul unei emisiuni TV, după declarațiile fostei sale partenere.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 08 Jan. 2021, 08:55 Vedete
Pe aceeași temă