Gabi Bădălău, declarații ironice după ce s-a despărțit de Bianca Drăgușanu: “Se pare că nu-i priește Dubaiul…”

Publicat: 12 Feb. 2021, 10:41 Vedete

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit! Confirmarea a venit din partea afaceristului care, în cadrul unui interviu pentru ”Xtra Night Show” a făcut câteva dezvăluiri despre celebra blondină. Mai mult decât atât, Bădălău a dezvăluit cu cine va petrece Valentine’s Day.

Bianca Drăgușanu a fost cea care a anunțat prima oară despărțirea de Gabi Bădălău, prin intermediul unor filmulețe pe care le-a publicat pe rețelele de socializare. Aceasta nu a dezvăluit prea multe lucruri la acel moment, le-a transmis fanilor doar faptul că este o femeie liberă.

Spre surprinderea multora și Bădălău a făcut câteva declarații în ceea ce privește despărțirea de celebra blondă. Deși în urmă cu câteva săptămâni aceștia plănuiau să se căsătorească, de aseara se pare că nici măcar nu se mai urmăresc pe rețele de socializare.

“Se pare că nu-i priește Dubaiul. Totul e perfect, totul e așa cum trebuie să se întâmple. Totul e lăsat în voia Domnului, totul se întâmplă cu un scop. Nimic nu e întâmplător”, a spus controversatul milionar în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

Cu cine va petrece Gabi Bădălău, Ziua Îndrăgostiților

În urmă cu câteva seri, controversatul afacerist a fost surprins în compania unor domnișoare, iar acest lucru i-a făcut pe mulți să creadă că acesta și-a făcut o nouă relație. Gabi a lămurit și acest aspect și a dezvăluit în compania cui va petrece Ziua Îndrăgostiților.

“În weekend plec la copii. Este rândul meu să îi iau, așa că, de Valentine’s Day, stau cu ei. Doar pe ei îi iubesc cel mai mult”, a mai declarat Gabi Bădălău la “XNS”.

Ce spunea Bianca Drăgușanu, despre relația cu Gabi Bădălău

Întrebată de reporterii Cancan.ro ce relație are acum cu Gabi Bădălău, vedeta a dat un răspuns prompt: ”Nu tot ce zboară se mănâncă. Nu vă mai luați după prostii”.

Mai mult decât atât, în urmă cu câteva săptămâni, Bianca Drăgușanu a fost invitată la emisiunea ‘Teo Show’, acolo unde a dezvăluit că este extrem de fericită în ultima perioadă.

”În momentul de față chiar cred că trăiesc cea mai frumoasa perioadă a vieții mele. Am plecat singură în vacanță și, de acolo, am plecat cu cineva într-o vacanță. O lună de zile am stat doar într-o vacanță. Nu a fost ceva planificat. (…).

Mi se întâmplă exact ce-mi doresc să mi se întâmple și sunt fericită. Nu-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Există cineva în viața mea care mă face foarte fericită, da, este adevărat. Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit”, declara Bianca Drăgușanu, la Kanal D.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 12 Feb. 2021, 10:41 Vedete
Pe aceeași temă