Fundul Anamariei Prodan a facut furori pe internet! Fanii o acuza ca l-a marit la estetician

Publicat: 27 Aug. 2018, 12:52 Vedete

Impresara fotbalistilor a reusit sa isi incinga admiratorii de pe Instagram cu o imagine sexy.

Fundul Anamariei Prodan, pe internet!

Fundul Anamariei Prodan a facut furori pe internet! Fanii o acuza ca l-a marit la estetician„Care e doctorul care te-a făcut să arăți bombă? Vreau și eu”, „Arăți beton”, „Aviz tuturor, e bombă femeia”, „Foarte sexy”, „tinerețea nu mai vine înapoi, trebuie să ne trăim prezentul. După părerea mea exagerezi!”, „Ești fenomenală! Corpul tău este demențial”,

Fundul Anamariei Prodan a facut furori pe internet! Fanii o acuza ca l-a marit la estetician„oare în pantaloni de ce nu se văd aceleași forme? de ce oare picioarele auo formă ciudată, de parcă ar fi o poză prea modoficată? sau poate pentru că ți-ai mai injectat ceva prin fund… Nimic de zis, arăți foarte bine, dar hai totuși nu da în penibil mai mult decât atât. pe vremea când nu erai „perfectă”, purtai numai haine lălîi”.

Fundul Anamariei Prodan a facut furori pe internet! Fanii o acuza ca l-a marit la estetician„Nu arată rău, dar oricum e injectată sau are implant 100%. eu mă uitam la pozele din trecut și avea fundul cam plat… nicidecum așa”, „Modificată, nemodificată, bravo ție Ana. Ești mișto tare!!!”, i-au transmis internauții.

Tu ce crezi? S-a operat sau nu? Asteptam parerea ta in sectiunea de comentarii.

Fundul Anamariei Prodan a facut furori pe internet! Fanii o acuza ca l-a marit la estetician

« Pagina anterioară

Publicat: 27 Aug. 2018, 12:52 Vedete
Pe aceeași temă