FOTO&VIDEO. Cine e noua iubită a jucătorului de tenis Grigor Dimitrov! Senzuala Victoria se pozează ademenitor!

Publicat: 21 Jul. 2020, 10:45 Vedete

Cine este iubita jucătorului de tenis Grigor Dimitrov? Jucătorul de tenis Grigor Dimitrov a dat ”lovitura” în plan sentimental, după ce a avut la palmares mai multe domnișoare frumoase.

După ce a avut relații cu Nicole Scherzinger și Maria Sharapova, jucătorul de tenis are acum o parteneră foarte senzuală. Ademenitoarea rusoaică Victoria Bonya, de 40 de ani, e cu 11 ani mai mare decât partenerul ei! Se pare că sportivul îi dă ”like-uri” prezentatoarei TV la toate postările de pe social media, iar colegii lui de breaslă l-au luat în ”vizor”.

Victoria este o femeie din Rusia care are pe rețelele de socializare peste 7 milioane de urmăritori. Este prezentatoare TV și cochetează și cu actoria. Imaginile din spațiul public sunt adevărate delicii pentru toți bărbații, mai ales că pozează senzual și ademenitor. În anul 2001 a reprezentat Rusia la concursul de frumusețe ”Miss Earth”. Mai mult decât atât, 6 ani mai târziu a pozat pentru Revista ”Penthouse”, dar și pentru ”Playboy”. Ea locuiește de ceva timp la Monaco, unde jucătorul de tenis și-a achiziționat un imobil, arată GSP.

Ce nu știai despre tenismenul Grigor Dimitrov

Grigor Dimitrov este născut în data d 16 mai 1991. Bărbatul de 29 de ani este din Bulgaria și a atins locul 8 în clasamentul ATP în august 2014, după ce a ajuns în semifinala de la Wimbledon. Este singurul bulgar care ajunge în top 10 ATP la Simplu. Hobby-urile bărbatului includ sportul, mașinile, calculatoarele și ceasurile. El a primit porecla „Baby Fed” pentru jocul elegant și asemănător cu cel al lui Roger Federer.

Iubita jucătorului de tenis Grigor Dimitrov e actriță

Victoria Bonya s-a născut pe 27 noiembrie 1979 în Krasnokamensk, regiunea Chitinskay. Numele ei real este Viktoriya Anatolevna Bonya.  Pe de altă parte, iubita lui, Victoria Bonya a jucat în filme precum ”Maximum Impact” (2017), ”Zolushka” (2012), ”A mama luchshe!” (2010), ”8 pervykh svidaniy” (trad. ”Primele 8 întâlniri”) (2012).

Publicat: 21 Jul. 2020, 10:45 Vedete
Pe aceeași temă