FOTO PAPARAZZI. Și-a dat demisia de la Antena 1 pentru că este însărcinată! Primele poze cu burtica Vikăi Jigulina

Publicat: 29 May. 2020, 11:18 Vedete

Surpriză mare în showbiz-ul românesc! Vika Jigulina a fost surprinsă recent cu o burtică rotunjită… Deşi nu a vorbit oficial până acum despre o posibilă sarcină, CIAO.RO anunţă în exclusivitate faptul că vedeta este însărcinată!

Vika Jigulina şi-a dat în urmă cu câteva luni demisia din Antena 1. Deşi la momentul respectiv artista nu a oferit o explicaţie oficială cu privire la decizia ei, acum totul a ieşit la iveală.

Recent paparazzi CIAO au surprins-o pe proaspăta mămică după ce a terminat o sesiune de shopping. Îmbrăcată corespunzător cu mască de protecţie şi mănuşi, Vika şi-a luat toate măsurile de siguranţă pentru a fi în afara oricărui pericol.

Din magazin, vedeta a ieşit încărcată cu multe provizii, semn că în această perioadă trebuie să aibă grijă de alimentaţia şi sănătatea sa mult mai bine.

Deşi se află într-o perioadă delicată, Vika a fost surpinsă singură la cumpărături, nu alături de iubitul său.

Și-a ținut relația ascunsă

De câţiva ani, Vika Jigulina trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de cunoscutul medic estetician, despre care vedeta discută foarte rar, ea fiind extrem de discretă atunci când vine vorba despre viaţa personală. Pe numele său Iancu Morad, doctorul de origine israeliană este bărbatul care i-a furat inima artistei.

Cine este Vika Jigulina

Vika este un DJ de talie internațională, câteva dintre hiturile produse de ea devind rapid faimoase și fiind pe buzele tuturor la momentul apariției lor pe piața muzicală. Printre acestea se numără piese precum „Stereo Love” și „Desert Rain”, faima lor măsurându-se în vizualizările pe care acestea le-au strâns pe platforma YouTube. Videoclipul piesei „Stereo Love”, spre exemplu, a strâns nu mai puțin de 340 de milioane de vizualizări.

Publicat: 29 May. 2020, 11:18 Vedete
Pe aceeași temă