FOTO PAPARAZZI. Milionar cu arici la buzunar! Dan Nicorescu are mașini de 2 milioane de euro, dar n-a lăsat 1 leu curierului!

Publicat: 28 May. 2020, 13:29 Vedete

Dan Nicorescu este unul dintre cei mai bogați oameni din România. Acesta este recunoscut mai ales după mașinile sale luxoase, pe care le deține în garaj, dar și pentru vila sa din zona Herăstrău. Asta nu îl face, însă, și foarte darnic! 

Recent, milionarul a fost surprins de paparazzi CIAO în faţa casei sale. Omul de afaceri primise în acea zi un colet pe care un curier a venit să i-l predea. Îmbrăcat lejer, într-un tricou simplu, o pereche de pantaloni scurţi şi papuci în picioare, afaceristul ar fi putut trece neobservat pe stradă cu acest ”outfit”.

Din imagini se poate observa faptul că pandemia nu l-a speriat în niciun fel pe milionar. Acesta a ieşit din casă pentru a prelua un colet, însă fără mască de protecţie şi mănuşi, iar despre distanţarea socială nici măcar atât. Omul de afaceri a stat de vorbă cu tânărul curier minute în şir, fără să îl intereseze că ar putea să păţească ceva.

Și, totuși, altceva ne-a atras atenția. Și-anume că după ce a primit coletul, Dan Nicorescu i-a întins curierului banii și a așteptat să primească înapoi până la ultimul leu!

Cine este Dan Nicorescu

Deși nu este popular în showbiz, Dan Nicorescu are o avere mult mai mare decât majoritatea vedetelor din România. Afaceristul este în vârstă de 53 de ani și este din Târgoviște, iar în prezent este unul dintre cei mai controversați miliardari din România.

Așadar, are în garaj și mai multe mașini de lux în valoare de sute de mii de euro, dar și o avere estimată la un miliard de euro.

Dan Nicorescu a început să își facă averea încă de la 20 de ani. Acesta a făcut comerț în Turcia și Serbia. La 28 de ani a ajuns să facă primul milion de dolari, iar după aceea, a început să le producă mult mai ușor. El s-a făcut remarcat și prin faptul că are mai multe mașini de lux pe care le afișează în fața vilei.

Publicat: 28 May. 2020, 13:29 Vedete
Pe aceeași temă