FOTO. Loredana Groza, apariție sexy la ”Chefi la Cuțite”! La 50 de ani are forme de invidiat

Publicat: 03 Nov. 2020, 14:24 Vedete

O apariție de senzație seara trecută în emisiunea ”Chefi la Cuțite”. Loredana Groza a venit nu doar să îi încânte pe cei trei chefi cu preparatul ei, ci și să le… cânte! Și nu oricum!

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste din țară, iar aparițiile sale sunt, întotdeauna, spectaculoase. Acest lucru a putut fi văzut și seara trecută, când artista și-a făcut simțită prezența în emisiunea de la Antena 1 îmbrăcată foarte sexy. La vârsta de 50 de ani, artista Loredana are forme de invidiat.

Îmbrăcată într-o rochiță neagră, sexy și mulată, Loredana Groza a pregătit un preparat de inspirație indiană pentru cei trei jurați de la ”Chefi la Cuțite”: „Îmi place să cred că sunt cântăreața tuturor românilor. Cânt pentru fiecare în parte: și pentru bogați și pentru săraci și pentru toate generațiile”.

Loredana Groza, preparat în stil indian

Fără să stea pe gânduri, Loredana Groza a început să gătească ce a învățat peste hotare, atunci când a fost plecată, și anume un Mic-dejun Indian Dosa.

„Mama e specializată pe mâncare tradițională. Eu, călătorind în toată lumea mi-am zis că trebuie să învăț lucruri pe care mama nu le știe. Am fost foarte mult în India, unde făceam muncă voluntară karma-yoga se numește, în folosul altor oameni pe care nici nu îi cunoșteam. Am descoperit dragoste pentru gustul mâncării indiene. Am luat niște lecții de la doi bucătari, care gătesc ayurvedic”, a spus vedeta, arată Spynews.

Loredana Groza, secretul unei căsnicii fericite

Loredana Groza a declarat că cel mai important este ca partenerul să nu fie gelos, iar încrederea este încă un aspect important într-o relație. În plus, cântăreața a explicat că atât ea cât și soțul său lucrează în showbiz și astfel își înțeleg mult mai bine problemele, discută și rezolvă imediat.

”Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, a declarat Loredana pentru viva.ro.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 03 Nov. 2020, 14:24 Vedete
Pe aceeași temă