Fostul soț al Monicăi Anghel, Andrei Carandino, a încetat din viață

Publicat: 08 mai 2021, 16:00 Autor: Elena General
Fostul soț al Monicăi Anghel, Andrei Carandino, a încetat din viață

Fostul soț al Monicăi Anghel, Andrei Carandino, a murit! Cunoscutul medic estetician al unui spital din București a încetat din viață la vârsta de 61 de ani.

Monica Anghel este în doliu! Cunoscuta cântăreață traversează o perioadă grea, asta după ce a aflat că primul ei soț, Andrei Carandino, a murit! Medicul estetician a încetat din viață la vârsta de 61 de ani din cauza unor probleme cardiace. Monica Anghel și medicul Andrei Carandino au fost căsătoriți timp de 11 ani.

”În această dimineață, cunoscutul doctor Andrei Carandino, șeful Secției de Chirurgie Plastică a Spitalului Bagdasar Arsenie a plecat în Împărăția Cerurilor! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a scris jurnalista Roxana Dima pe pagina sa de socializare.

Medicul Andrei Carandino era specialist în chirurgie plastică-microchirurgie reconstructive, dar și dooctor în știinte medicale. El a absolvit masterul Managementul Serviciilor de Sănătate, iar cu doar două zile în urmă își sărbătorise ziua de naștere.

Monica Anghel are probleme grave de sănătate

Supusă unei intervenții chirurgicale foarte complicată, la coloană, în urmă cu doi ani, Monica Anghel dă semne că recuperarea nu a decurs deloc bine. Artista a fost surprinsă cu chipul transfigurat de durere. Aceasta a ieșit să se relaxeze alături de soțul ei.În ultimii ani Monica Anghel a fost greu încercată. Aceasta a fost nevoită să facă mai multe schimbări în viața ei din cauza problemelor medicale.

Primul pas a fost să slăbească și a avut o voință de fier. Ea a reușit să topească 30 de kilograme. Totul s-a întâmplat sub supravegherea unui nutriționist. Aceasta a combinat dieta și cu mult sport. Totul a plecat după ce medicul care urma s-o opereze de hernie de disc i-a sugerat că ar trebui să slăbească.

Sursa foto: Facebook

Publicat: 08 mai 2021, 16:00 Autor: Elena General
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă