Fostul ministru al Muncii, în doliu! A pierdut un om drag. ”Dumnezeu să îl odihnească!”

Publicat: 19 dec. 2019, 11:25 Autor: Elena News
Fostul ministru al Muncii, în doliu! A pierdut un om drag. ”Dumnezeu să îl odihnească!”

Tatăl fostului ministru al Muncii, deputatul de Botoșani, Marius Budăi, a murit. Organizația Județeană a PSD a anunțat că își exprimă regretul și a transmis condoleanțe.

“Suntem cu gândul și cu sufletul alături de colegul noastru, domnul deputat Marius Budăi, în aceste momente de grea încercare provocate de trecerea în neființă a tatălui, Viorel Budăi, în vârstă de 71 ani. Ne exprimăm profundul regret pentru pierderea suferită și transmitem sincere condoleanțe întregii familii. Fie ca Bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace și să-i așeze sufletul în rândul celor drepți”, se precizează într-un comunicat emis de Organizația Județeană PSD Botoșani.

Marius-Constantin Budăi, fostul ministru al Muncii Deputatul este de profesie economist și a lucrat printre altele, în administrație, în zona de asistență socială și pensii. Acesta este la primul mandat în Parlament.

Este economist, finalizând Universitatea Spiru Haret – Facultatea de Finanţe şi Bănci (Bucureşti) – Program de studii universitare în specializarea – Finanţe şi Bănci şi Contabilitatea publică; Auditul public intern; Elemente ale gestionării bazelor de date în managementul administraţiei publice; Management; Finanţe şi bănci. Are şi un  master în Managementul financiar-contabil al administraţiei publice.

Publicat: 19 dec. 2019, 11:25 Autor: Elena News
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă