Fosta parteneră a lui Beni, actualul iubit al Danei Roba, vedetă la Antena 1. În ce emisiuni a apărut

Publicat: 21 nov. 2023, 14:11 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Iulia Istrate a revenit în atenţia publicului, de această dată fără voia ei. Puţini şi-ar fi imaginat că fosta concurentă de la Chefi la cuţite va ajunge într-o astfel de situaţie. Recent, Dana Roba, femeia care este într-o relaţie cu fostul ei partener, Beni, a făcut acuzaţii dure la adresa ei. Tânăra nu este străină de apariţiile publice, având în vedere că a participat în câteva proiecte de la Antena 1. Toate detaliile mai jos în articol.

Recent, în spaţiul public a izbucnit un scandal de proporţii, după ce Dana Roba a făcut unele dezvăluiri despre fosta parteneră a actualului ei iubit. Iulia Istrate nu s-a lăsat mai prejos şi a răspuns acuzaţiilor, iar de aici situaţia s-a inflamat. (VEZI TOATE DETALIILE AICI)

Iulia Istrate a participat în câteva emisiuni de la Antena 1

Publicul a cunoscut-o pe tânără în cu totul alte circumstanţe. Iulia Istrate a luptat la Chefi la cuţite, sezonul 11, pentru a ajunge cât mai departe, însă parcursul său s-a terminat destul de devreme.

„Numele meu este Iulia Camelia, am vârsta de 29 de ani. Eu am făcut lupte libere 7 ani de zile. Am ajuns să fac de performanță. În momentul de față sunt bucătar într-o burgerie. Eu consider că nu ai nevoie neapărat de niște cursuri ca să fii bucătar.”, a spus concurenta la preselecţii.

Pe lângă pasiunea pentru bucătărie, Iulia iubește şi muzica. Blondina a participat în urmă cu câțiva ani la XFactor, dar nu a ajuns foarte departe, deoarece nu a fost pregătită.

„Am participat în 2011. Neavând lecții de canto, nu am știut să îmi controlez suficient vocea. Și n-am putut să dau tot ce știam. Am plâns, am fost necăjită. A trecut, a fost frumos! Pentru mine a fost o experiență plăcută.”, a povestit tânăra care a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Fosta concurentă de la Chefi la cuţite are 3 copii cu Beni

Iulia Istrate şi actualul partener al Danei Roba au avut o relaţie mai mulţi ani. Împreună au şi 3 copii superbi de care tatăl lor nu se mai ocupă în ultima vreme, potrivit declaraţiilor tinerei. Cu toate acestea, fosta concurentă de la Antena 1 încearcă să le facă micuţilor ei viaţa mai frumoasă, aşa cum poate, şi nu îşi doreşte decât să aibă parte de linişte.

„Acesta este motivul pentru care Beni își neglijează copiii și nu mai are răbdare cu ei când sunt la el, pentru că îl înnebunește această femeie. Probabil de asta evită să îi ducă la ea, ci preferă să îi vadă pentru o ora, ca să fie doar el cu ei! Deci nu e adevărat că el nu are acces la ei. Nu are timp. Aleargă dupa flori”, a spus fosta soție a lui Beni, potrivit spynews.ro.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 21 nov. 2023, 14:11 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă