Florin Piersic, primul mesaj după ce a fost internat. În ce stare se află marele actor

Publicat: 14 mai 2024, 15:55 Autor: Iordache Denisa Vedete

Florin Piersic se află în prezent internat în spitalul Foișor din București. Actorul în vârstă de 88 ani a suferit mai multe intervenţii chirurgicale, dar medicii sunt optimiști că acesta se va recupera rapid și se va întoarce acasă la cei dragi. Maestrul a ținut să le mulțumească cadrelor care s-au implicat pentru a-l ține în viață, dar şi fanilor care i-au transmis gânduri bune în toată această perioadă.

Florin Piersic le-a transmis primul mesaj de când a fost internat celor care sunt îngrijorați pentru viața lui. Acesta a vorbit despre starea lui actuală de sănătate. Iată ce a spus!

Primul mesaj al lui Florin Piersic

Maestrul le-a mulțumit atât medicilor cât și oamenilor care s-au rugat pentru sănătatea lui. Acesta a spus că se simte bine datorită doctorilor și că este nerăbdător să se întoarcă la proiectele lui.

„Scumpilor și prea dragilor mei, celor care m-ați purtat în gândurile voastre, m-ați înconjurat cu atâta grijă și iubire, acum când tocmai s-a terminat Săptămâna Mare, vă spun Hristos a înviat! Cu această ocazie vă dau și o veste, sunt viu și asta datorită minunaților doctori care mă îngrijesc.

Mă amuză când văd la premiile Oscar cum vin actorii premiați cu un pomelnic de mulțumiri, dar astăzi chiar vreau să îi pun fiecăruia medalia inimii mele in piept. Mă refer la Prof. Dr. Adrian Molnar, Dr. Horia Roșianu, Dr. Florin Crișan, Dr. Raed Arafat, Prof. Dr Streinu Cercel. Dr. Adrian Marinescu, eroii mei, Dr. Șerban Dragosloveanu și Dr. Denisa Anastase, împreună cu Dr. Adelina Moise, cea care m-a trimis în lumea viselor in timpul operației, dar… m-a și adus înapoi.

Vă iubesc pe toți, oameni buni și va copleșesc cu recunoștința mea! Țineți-mă aproape, pentru că mai am de spus multe povești minunatului meu public.”, a fost mesajul maestrului pentru publicul său.

 

 

Sursă foto: social media

 

Publicat: 14 mai 2024, 15:55 Autor: Iordache Denisa Vedete
Pe aceeași temă
×