Florin Călinescu a fost infectat cu noul coronavirus. Cum se simte acum celebrul om de televiziune: ”Am avut o formă…”

Publicat: 27 Jan. 2021, 13:42 Vedete
Florin Călinescu a fost infectat cu noul coronavirus. Cum se simte acum celebrul om de televiziune: ”Am avut o formă…”

Florin Călinescu a vorbit despre perioada în care a fost infectat cu noul coronaviurs, dar a făcut dezvăluiri și despre cum se simte acum. Din fericire, celebrul actor a dezvăluit faptul că a avut o formă ușoară și nici nu își face probleme din cauza imunizării.

Florin Călinescu a povestit că a fost infectat cu temutul virus din china, însă din fericire a contractat o formă ușoară. Actorul susține că nu a întâmpinat mari probleme, iar acum starea sa de sănătate este una bună și din acest motiv nu se grăbește să se vaccineze, potrivit viva.ro

”În primul rând, nu am comorbidităţi. În al doilea rând, mă simt în formă, deci las locul altora care au mai mare nevoie decât mine de acest vaccin. În al treilea rând, recunosc că am trecut prin povestea asta, cu COVID-ul, prin septembrie.

A fost o formă minoră, iar eu cu minorele nu prea mă încurc, de felul meu. Pe de altă parte, ce şi-o fi zis şi COVID-ul ăsta. ‘Păi bine măi, mi-a căşunat tocmai pe Călinescu. Hai, că e băiat bun, să nu-l chinui prea tare. Şi am avut o formă uşoară, aşa că mă gândesc că încă mai beneficiez de o anumită imunitate!”, a mărturisit Florin Călinescu, potrivit impact.ro.

Cum i-a afectat pandemia afacerile lui Florin Călinescu

Florin Călinescu şi-a închis restaurantul pe care îl avea în Capitală şi s-a retras în casa părintească din comuna Băbana. Celebrul actor a dorit să își petreacă timpul în care nu are programate filmări, într-un loc sigur și drag sufletului său.

„În comuna Băbana s-a născut tata şi aici mi-am petrecut o bună parte a copilăriei. Ocupat cu viaţa la ţară, am mai slăbit. Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici. Am avut şi capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare şi l-am dat pentru că se ţinea de rele”, a spus vedeta.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 27 Jan. 2021, 13:42 Vedete
Pe aceeași temă