Ce s-a întâmplat cu mormântul în care se află soția și fiul lui Florin Călinescu. Angajații cimitirului au făcut dezvăluiri uluitoare

Publicat: 29 Dec. 2020, 10:41 Vedete

Florin Călinescu ascunde adevărate drame! Două dintre cele mai speciale și iubite persoane din viața lui s-au stins la o distanță de 7 ani unul de celălalt: soția și fiul Luca.

Florin Călinescu, la mormânt la soție și la fiu de Crăciun?

Despre aceste două drame dureroase care i-au marcat viața, Florin Călinescu nu prea vorbește ca să nu-și adâncească rănile din suflet. Actorul are însă grijă să-i poarte mereu în sufletul lui și să ajungă la mormântul lor din Cimitirul Cernica ori de câte ori poate.

În preajma Crăciunului, actorul se pare însă că a fost la locul de veci al soției și al fiului să le pună flori, coronițe de brad și să aprindă lumânări. Pe mormânt însă se mai află și o cruciuliță probabil cu led, în așa fel încât, Anamaria Călinescu și Luca să aibă lumina și noaptea.

Soția și fiul lui Călinescu, înmormântați în Cimitirul Cernica

Soția actorului, Anamaria Călinescu, s-a stins din viață în 2005, chiar în ziua în care împlinea 47 de ani, ea fiind răpusă de o boală nemiloasă. La doar 7 ani mai târziu s-a stins și Luca, unul dintre cei doi fii ai lui Florin Călinescu. Tânărul a decis să-și pună capăt zilelor la doar 24 de ani. Mai exact, în 2012, aflat într-o cameră de hotel din Praga, pe fondul unei depresii severe, Luca s-a spânzurat.

Florin Călinescu le-a construit un adevărat monument din marmură deschisă la culoare pe care le-a inscripționat numele, dar și câteva rânduri: “A fost odată ca-n povesti… A fost ca niciodată…”.

 

Publicat: 29 Dec. 2020, 10:41 Vedete
Pe aceeași temă