Destinul l-a lovit necruțător! Drama familiei lui Florin Călinescu: ce se întâmplă acum la mormântul fiului său

Publicat: 07 Mar. 2020, 21:46 Vedete

Pe Florin Călinescu îl vedem pe micile ecrane cu zâmbetul pe buze, săptămânal, la “Romanii au talent”, însă, în spatele acestui zâmbet larg se ascund două mari suferințe!

Puțină lume știe că celebrul actor a trăit două drame mari care i-au marcat viața și i-au lăsat amprente mari în suflet: pierderea soției Anamaria, dar și a fiului – Luca – ce s-a sinucis la doar 24 de ani, amândoi fiind înmormântați la Cimitirul Cernica.

Soția actorului, Anamaria Călinescu, s-a stins din viață în 2005, chiar în ziua în care împlinea 47 de ani, ea fiind răpusă de o boală nemiloasă. La doar 7 ani mai târziu s-a stins și Luca, unul dintre cei doi fii ai lui Florin Călinescu. Tânărul a decis să-și pună capăt zilelor la doar 24 de ani. Mai exact, în 2012, aflat într-o cameră de hotel din Praga, pe fondul unei depresii severe, Luca s-a spânzurat.

Mesajul de pe mormântul fiului lui Florin Călinescu

Florin Călinescu le-a construit un adevărat monument din marmură deschisă la culoare pe care le-a inscripționat numele, dar și câteva rânduri: “A fost odată ca-n povesti… A fost ca niciodată…”.

Mormântul fiului lui Florin Călinescu, și al soției, se află la umbra unui copac bătrân din Cimitirul Cernica, și-n apropierea unei fântâni. Acesta se poate observa încă dintr-una din aleile principale, asta pentru că este mare, bine îngrijit, cu multe flori colorate, iar lumânările ard mai mereu. Călugării din Mănăstirea Cernica sunt cei care au grijă ca Anamaria și Luca să aibă mereu lumină la locul de veci. Mai mult, aceștia pun flori proaspete și curață mormântul, atunci când Florin Călinescu nu ajunge.

 

Publicat: 07 Mar. 2020, 21:46 Vedete
Pe aceeași temă