Florin Busuioc, declarații despre noul coronavirus: ”Eu cred că virusul ăsta n-a apărut aşa, din neant”

Publicat: 16 Dec. 2020, 14:30 Vedete

Florin Busuioc, Busu de la meteo, a făcut declarații controversate despre noul coronavirus. Prezentatorul de la Pro Tv a făcut o declarație în direct despre virusul care a făcut victime la nivel mondial.

Prezentatorul rubricii Meteo de la Pro TV, Florin Busuioc, a făcut declarații incredibile despre noul coronavirus. În timpul unui jurnal de știri, vedeta a reacționat la o informație legată de protestele de la Kiev: „Micii comercianţi au fost zdravăn de tot loviţi. Nu marile companii, pentru că marile companii… e altă treabă. Eu cred că virusul ăsta n-a apărut aşa, din neant. A fost creat. Marile companii nu au fost afectate”, arată Click.

Florin Busuioc a trecut în urmă cu 2 ani pe lângă moarte

Florin Busuioc, cunoscut de întreaga ţară ca „Busu de la meteo”, a trecut, în urmă cu doi ani, pe lângă moarte. Celebrul actor a suferit un stop cardio-respirator, problemă ce i-a schimbat complet viaţa. Iată ce a povestit actorul despre problemele pe care le-a avut.

„Avem chestia asta cu: „nu mi se întâmplă mie, „las-o că trece!, „nu are ce să mi se întâmple, dar uite că se întâmplă. Așa e povestea, n-ai ce să-i faci. Ce caut eu aici?!. (n.r. la terapie intensivă) Nu înțelegeam nimic. Mie mi s-a șters complet din minte ziua respectivă, de dimineță până seara. Era soția mea acolo când m-am trezit și mi-a explicat”, a declarat Florin Busuioc, scrie Viva.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 16 Dec. 2020, 14:30 Vedete
Pe aceeași temă