Florin Busuioc a fost din nou la un pas de moarte! Vedeta Pro TV a avut un accident

Publicat: 23 Nov. 2020, 10:51 Vedete

Florin Busuioc a suferit în urmă cu doi ani un infarct pe scenă, în fața publicului. După incidentul din anul 2018, Busu a avut parte de un moment de spaimă la filmările unui film.

Busu de la Meteo a trăit un moment de frică în timpul filmărilor de la ”Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună!”. Florin Busuioc a reușit să îi sperie și pe ceilalți din jurul lui, când s-a urcat pe un ATV, care era oferit pe bază de contract de un sponsor al filmului respectiv. Atunci, el a pornit ATV-ul, dar fiind mai greu de controlat, l-a proiectat într-un copac.

„Ne pregăteam fie pentru o nouă zi sau pentru o nouă scenă. Nu mai reţin. Ceea ce ştiu e că Florin Busuioc se afla pe un ATV oferit pe bază de contract de unul dintre sponsorii filmului, a cărui imagine mai trebuie să apară în peliculă. Busu, colegul nostru, a avut inspiraţia nefericită de a-l porni. Cert e că nărăvaşul ăla, care e foarte greu de strunit chiar şi pentru cei care ştiu cum să se comporte cu el, nu l-a suportat foarte tare în şa şi, la prima colină, l-a aruncat într-un prun.

Ştiind problemele cu care se confruntase Florin am înlemnit cu toţii. Am alergat către copac, unde am constatat că eroul nostru nu păţise nimic grav, cu excepţia unei spaime teribile. Nu m-am putut abţine şi i-am zis-o: .Am râs, dar nu prea era râsul nostru‘‘, a povestit Văru‘ Săndel, pentru Impact.ro.

Florin Busuioc a trecut în urmă cu 2 ani pe lângă moarte

Florin Busuioc, cunoscut de întreaga ţară ca „Busu de la meteo”, a trecut, în urmă cu doi ani, pe lângă moarte. Celebrul actor a suferit un stop cardio-respirator, problemă ce i-a schimbat complet viaţa. Iată ce a povestit actorul despre problemele pe care le-a avut.

„Avem chestia asta cu: „nu mi se întâmplă mie, „las-o că trece!, „nu are ce să mi se întâmple, dar uite că se întâmplă. Așa e povestea, n-ai ce să-i faci. Ce caut eu aici?!. (n.r. la terapie intensivă) Nu înțelegeam nimic. Mie mi s-a șters complet din minte ziua respectivă, de dimineță până seara. Era soția mea acolo când m-am trezit și mi-a explicat”, a declarat Florin Busuioc, scrie Viva.

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 23 Nov. 2020, 10:51 Vedete
Pe aceeași temă