Florin Busuioc a facut primii pasi prin salonul in care e internat. Cum se simte vedeta

Publicat: 24 Nov. 2018, 13:50 Vedete

Dupa infarctul suferit in urma cu cateva saptamani, vedeta pare sa se simta din ce in ce mai bine.

Florin Busuioc a facut primii pasi prin salonul in care e internat, informeaza Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania. Vedeta PRO TV este in continuare internata la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu” din Capitală.

Zilele trecute se zvonea ca Florin Busuioc va fi operat a doua oara la inima. Conform medicului din Craiova care l-a operat pe Florin si i-a montat un stent, inima actorului e lezata. Acesta ar mai avea probleme la un vas de sange.

Florin Busuioc a facut primii pasi prin salon

”Este adevărat că domnul Florin Busuioc mai avea leziuni la un vas de sânge de la inimă, care nu erau însă de operat în acel moment de urgenţă, de infarct acut.  Noi am montat stentul acolo unde se impunea, ca să salvăm pacientul. Nu ştiu exact ce strategie au acum colegii de la C.C. Iliescu după evoluţia pacientului”, a explicat medicul Paul Traşcă, pentru o publicație din România.

Conform sursei sus citate, Florin Busuioc a facut primii pasi prin salon. Acesta se simte din ce in ce mai bine. Prietenii sai sustin ca actorul fumeaza mult. Este unul din factorii care i-au stirbit sanatatea in toti acesti ani.

Continuarea articolului »

Publicat: 24 Nov. 2018, 13:50 Vedete
Pe aceeași temă