Fiul Vioricăi Dăncilă s-a combinat cu o starletă! Cine este blonda siliconată care l-a pus pe jar

Publicat: 16 Apr. 2020, 11:46 News

Fiul fostului premier Viorica Dăncilă se pare că a trecut peste despărțirea de fosta soție, iar acum este mai hotărât ca niciodată să îşi refacă viaţa. După aproximativ un an de la divorț, Victor Dăncilă a pus ochii pe una dintre cele mai sexy blonde din showbiz-ul românesc.

Din câte se pare, sexoasa Raluca Podea i-a picat cu troc tânărului, potrivit cancan.ro

După ce ar fi fost fermecat de formele apetisante ale blondinei de la MasterChef, Victor n-ar fi stat cu mâinile-n sân și ar fi trecut rapid la ”acțiune”. Fiul Vioricăi Dăncilă i-ar fi dat câteva mesaje blondinei pe reţelele de socializare.

Mai mult decât atât, Victor Dăncilă nu ezită să își arate și public simpatia faţă de frumoasa Raluca Podea şi astfel la fiecare postare pe care aceasta o face în mediul online, bărbatul răspunde cu câte o inimioară.

A devenit un bărbat liber în 2019!

Victor Dăncilă, fiul fostului premier al României, a divorțat anul trecut de soția sa, Elena. După separare, și-a publicat declarația de avere din funcția de consilier la Curtea de Conturi a României, care diferă total de cea a soției sale, consilier juridic la Primăria Sectorului 5. Astfel, Victor Dăncilă a rămas cu un apartament de 70 mp în București obținut în 2013 prin donație și cu un autoturism Volkswagen Passat din 2017, în vreme ce Elena Dăncilă are doar un imobil de 45 mp cumpărat în 2016, potrivit cancan.ro

Publicat: 16 Apr. 2020, 11:46 News
Pe aceeași temă