Fiul Vioricăi Dăncilă este de nerecunoscut! Divorțul și-a pus serios amprenta asupra lui

Publicat: 02 Dec. 2019, 20:54 News

Victor Dăncilă nu trece, cu siguranță, prin cea mai bună perioadă a vieții lui, după ce s-a separat de Elena.

În vara acestui an s-a aflat de divorțul dintre Victor și Elena Dăncilă, ca urmare declarației de avere pe care fiul Vioricăi Dăncilă și-a publicat-o, având funcția de consilier la Curtea de Conturi, în care s-a observat că cei doi și-au împărțit bunurile.

Astfel, Victor Dăncilă a rămas cu un apartament de 70 mp în București obținut în 2013 prin donație și cu un autoturism Volkswagen Passat din 2017, în vreme ce Elena Dăncilă are doar un imobil de 45 mp cumpărat în 2016.

Fiecare dintre ei au trecut însă pe declarația de avere suma de 27.000 lei provenită de pe urma închirierii garsonierei (declarația de avere completată în 2019 se referă la veniturile obținute în anul 2018).

Ei bine, deși este singur de aproape jumătate de an, situația nu pare să fie deloc ușoară pentru Victor Dăncilă, care a afișat un look care i-a făcut pe mulți să suțină că este puțin răvășit: și-a lăsat barbă, iar cearcănele sunt ca la ele acasă.Cu siguranță nici înfrângerea mamei sale la alegerile prezindențiale nu a reprezentat un moment ușor de depășit pentru el.

 

Publicat: 02 Dec. 2019, 20:54 News
Pe aceeași temă