Fiul lui Marian Ionescu, prins în trafic sub influența drogurilor!

Publicat: 09 Aug. 2020, 12:06 Vedete
Fiul lui Marian Ionescu, prins în trafic sub influența drogurilor!

Ionescu Carmin Mihai, fiul cântărețului care face parte din trupa Direcția 5, a fost prins de polițiști în timp ce conducea sub influența drogurilor.

Se pare că noaptea trecută Poliția Rutieră l-a oprit în trafic pe Ionescu Carmin Mihai pentru un control de rutină. Pentru că tânărul avea un comportament bizar, oamenii legii au hotărât să-l supună unui test cu aparatul Drug Test. Conform rezultatului, fiul artistului Ionescu Marian a consumat cocaină, iar polițiștii au întocmit un dosar penal.

„La data de 09.08.2020, în jurul orei 00:51, pol din cadrul Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu la schimbul 3, în Piața Presei Libere, a oprit în trafic, pentru control, un autoturism. Conducătorul auto fost identificat în persoana numitului Ionescu Carmin Mihai, fiul lui Ionescu Marian component al formației muzicale „Direcția 5”. Acesta a fost testat cu aparatul Drug Test care a indicat o valoare pozitivă pentru consum de cocaină”, susțin sursele Wowbiz.

Carmin Ionescu anchetat în dosarul „Droguri pentru VIP-uri”

Amintim faptul că în toamna anului 2018, fiul liderului trupei Direcția 5 a fost audiat de procurorii DIICOT într-un dosar de trafic și consum de droguri de mare risc. Alături de el, în dosar au mai fost chemați la interogatoriu nume precum Răzvan Ciobanu, Elis Armeanca, dar și prezentatorul Oreste Teodorescu.

Marian Ionescu este căsătorit cu Octavia Geamănu

”La începutul anului ne-am decis, fără să stăm vreun pic pe gânduri, să facem cununia religioasă cât mai curând. În stilul nostru 🤷🏼‍♀️. Nu recomand!😁A doua zi chiar nu se putea. Nu de alta, dar îmi lipsea rochia de mireasă simplă și superbă pe care mi-o doream brusc😁. Însă, mai mereu, cel puțin în cazul meu, lucrurile se lămuresc. De multe ori chiar în ultimul moment. Mulțumesc pentru rochia în care m-am simțit așa cum își dorește orice femeie care ajunge în fața altarului: magnific! ❤️🙏 O să revin azi cu poze. Aș vrea să mă abțin, dar parcă văd că o să postez toată săptămâna!😁 Mă-nțelegeți, nu?🤭😁 S-aveți zi cu bucurii”, este mesajul scris de Octavia Geamănu la acel moment.

”Slujba a fost exact cum ne imaginam, la 5 ani de la cununia civilă ne-am dorit să venim în fața lui Dumnezeu și să îi mulțumim pentru bunătatea infinită și să primim sfânta taină a cununiei”, a mai continuat ea.

Publicat: 09 Aug. 2020, 12:06 Vedete
Pe aceeași temă