Fiul lui Cristi Borcea a făcut un anunț șocant! Ce-i transmite tatălui său, aflat în închisoare: ”O iubesc mai mult decât orice pe lumea asta”

Publicat: 01 Nov. 2019, 12:35 Vedete
Fiul lui Cristi Borcea a făcut un anunț șocant! Ce-i transmite tatălui său, aflat în închisoare: ”O iubesc mai mult decât orice pe lumea asta”

Chiar dacă are bani la discreție din afacerile familiei, Patrick Borcea a anunțat că va face un compromis, așa că se va angaja într-o poziție care cu siguranță nu-i va conveni tatălui său. 

Fiul lui Cristi Borcea a anunțat că-și dorește să se angajeze ca paznic din dragoste pentru echipa sa favorită.

Dinamo este TOTUL. Este echipa mea de suflet și o iubesc mai mult decât orice pe lumea asta”, a declarat Patrick Borcea pentru doardinamo.ro. El a confirmat că încearcă să-l convingă pe tatăl său, după ce acesta va fi eliberat din închisoare, să revină în fruntea lui Dinamo: „Având în vedere ce înseamnă această echipă pentru mine, este normal că îmi doresc să revină într-o bună zi, dar prima dată să iasă și să o luăm pas cu pas.

Întrebat despre ce i-ar plăcea lui să facă la echipă, Patrick Borcea a dezvăluit: “Eu, sincer, aș lucra și ca paznic la Dinamo. V-am spus mai devreme de ce. Mi-ar plăcea să fiu conducător, dacă aș învăța întâi toate lucrurile ca să devin unul foarte bun, vă dați seama că mi-aș dori foarte mult”.

Patrick a povestit că lui Cristi Borcea nu îi este indiferentă situaţia lui Dinamo, echipă cu mari probleme financiare: “Vă dați seama că suferă foarte mult. El e dinamovist pur-sânge și sper ca în viitor să revină și se schimbe situația”, a explicat el pentru acceași sursă.

Patrick Borcea a slăbit 40 de kilograme

Patrik Borcea a slăbit spectaculos, grație unei operații prin care și-a micșorat stomacul. Nu mai puțin de 40 de kilograme a dat jos fiul cunosctului om de afaceri. Acum arată perfect, iar tinerele domnișoare roiesc în jurul lui.

Tânărul s-a internat într-o clinică de lux din România, unde medicul Cristi Copăescu, acelaşi care le-a operat pe Teo Trandafir, Raluca Bădulescu sau Adina Bourceanu, s-a ocupat şi de cazul lui. Mihaela Borcea, prima soţie a fostului acţionar de la Dinamo, a scos din buzunar 10.000 de euro, pentru ca fiul  ei să-şi recapete silueta.

Publicat: 01 Nov. 2019, 12:35 Vedete
Pe aceeași temă