Fiul de suflet a lui Petrică Mâțu Stoian a fost ”adoptat” de Niculina Stoican!

Publicat: 25 Jun. 2022, 16:48 Vedete

Prietenia dintre cei doi artiști a fost contestată de impresarul lui Petrică Mâțu Stoian, după moartea subită a acestuia, însă Niculina Stoian demonstrează acum contrariul, oferindu-se să-l ia sub aripa ei protectoarea pe fiul de suflet al regretatului interpret. 

Niculina Stoican s-a arătat devastată atunci când a aflat că prietenul ei de o viață, și coleg de scenă, Petrică Mâțu Stoian a murit.

Avea lacrimi în ochi, iar mai apoi a izbucnit în plâns în fața tuturor. Artista a povestit că de-a lungul timpului a avut mai multe inconveniente cu artistul, însă chestii normale, ca în orice prietenie de peste 30 de ani. Nu așa cum a fost acuzată de impresarul regretatului artist.

Pentru a nu mai lăsa loc de interpretare, ea a declarat că ei doi au pornit împreună de jos și au evoluat pe aceeași scenă, argumentând că niciodată nu s-au certat încât să se jignească sau să își poarte ură.

Niculina Stoican: ”Noi eram sprijin unul pentru altul”

Tot parcursul nostru se leagă intr-un fel sau altul. Petre pentru mine nu a fost un prieten, ci dincolo de aceasta prietenie, a fost familie. Noi eram în primul rand sprijin unul pentru altul. Nu conta ca aveam concerte, că o să cantam sau nu. Noi ne bucuram de realizările noastre împreună. Noi niciodată nu am defilat cu relația noastră. (…)„, a declarat aceasta în cadrul unei emisiuni.

Iată că acum, după jumătate de an de la moartea artistului, cântăreața face un alt gest care să demonstreze cât de mult a prețuit prietenia cu el. Astfel că, ea s-a oferit să-l ia sub aripa ei protectoare pe fiul de suflet al lui Petrică Mâțu Stoian. Este vorba despre un tânăr interpret cu mare potențial în industria muzicii populare.

Am beneficiat de sprijin si ajutor de la un singur om! Nu am spus pana acum, singurul om care m-a ajutat dupa ce a murit maestrul Petrica Mitu Stoian a fost Niculina Stoican! Singurul om care m-a ajutat si nu a incercat sa-mi bage vreun bat in roti. Din contra, cand a vazut ca mi se pun bete-n roate, a venit si le-a scos!…”, a declarat Alin Gabriel Matei pentru starpopular.ro.

În ce condiții a murit Petrică Mâțu Stoian

Avocata familiei lui Petrică Mâțu Stoian, cea care se ocupă de dosarul morții artistului, susține că ancheta în acest caz este tărăgănată. Mai mult decât atât, i-a fost restricționat și accesul la dovezi.

Carmen Obârsanu a cerut reaudierea medicilor de la clinica unde regretatul interpret a fost tratat în camera hiperbară.

Mi-a dat ordonanța că pot să fac copie din dosar cu excepția actelor medico legale. Acestea nu sunt nici acum finalizate, pentru ca s-au trimis la Timișoara pentru testul toxicologic. Și de acolo îmi tot zic că se îmbolnăvesc toți, pe rand, de Covid. Săptămâna trecută s-a trimis rezultatul analizei la Caraș, la serviciul de medicină legală. Bineînțeles că medicul de acolo a plecat în concediu… Ca să facă raportul final trebuie să ceară puncte de vedere de la diverse instituții de învățământ superior, clinici, din țară”, a declarat avocata pentru Star Popular.

 

Publicat: 25 Jun. 2022, 16:48 Vedete
Pe aceeași temă