Fiul Andreei Mantea a fost agresat la școală! David a venit acasă plin de vânătăi

Publicat: 19 dec. 2021, 11:21 Autor: Maria Apostol Vedete

Profitând de faptul că nu ripostează niciodată, fiul Andreei Mantea este agresat de colegii de școală. Prezentatoarea se declară îngrijorată și spune că și-ar dori ca băiețelul ei să învețe să se apere. 

Prezentatoarea tv a mărturisit cu durere că micuțul David a fost lovit de alți copii, după ce a încercat să apere o fetiță mai mică. Băiatul a venit de mai multe ori acasă cu picioarele și mâinile pline de vânătăi.

David a fost agresat în repetate rânduri, însă nu a îndrăznit să spună ce s-a întâmplat. Până la urmă, l-a întrebat ce s-a întâmplat și de ce nu se apară, iar răspunsul băiatului a lăsat-o fără cuvinte.
Andreea Mantea a declarat la Teo Show că David i-a spus că nu-și dorește să lovească un copil, motiv pentru care nu se apără atunci când este lovit.

Vedeta TV a luat măsuri în ceea ce privește situația și a tras la răspundere părinții copiilor agresori. Dar și profesorii de la școală.

”Eu vreau să se apere”

Copilul ăsta parcă e coborât din Rai. E exagerat de bun. A venit acasă vânăt o dată, de două ori… Vorbim de lucruri mult mai grave. Picătura care mi-a umplut mie paharul: zicea, nu, mama, că e mic. Am zis că sunt copii, că se joacă, să nu zic nimic, să nu comentez.

Dar când e vânăt pe ambele picioare, pe mânuțe. Atunci vin și întreb: dar tu de ce nu? Eu vreau să se apere. Zice: mama, eu nu pot să lovesc un copil”, a povestit Andreea Mantea.

David Mantea este singurul copil al prezentatoarei Kanal D. El a venit pe lume în urma relației pe care vedeta TV a avut-o cu luptătorul Cristi Mitrea. Pe care l-a cunoscut în emisiunea Burlăcița, de la Antena 1.

Cei doi au avut o relație zbuciumată și s-au despărțit chiar înainte ca David să vină pe lume. De altfel, Cristi Mitrea a recunoscut târziu copilul, care îi seamănă leit.

Publicat: 19 dec. 2021, 11:21 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă