Fiul Ancăi Țurcașiu s-a căsătorit! Artista este în culmea fericirii: ”Am doi copii!”

Publicat: 01 mai 2022, 09:59 Autor: Maria Apostol Vedete

Îndrăgita artistă s-a bucurat la culme de momentul în care fiul ei și-a legat destinul de aleasa inimii lui. Anca Țurcașiu își îndrăgește atât de mult nora, încât spune despre ea că îi este ca o fiică. 

Anca Țurcașiu a trăit recent un eveniment important în familia ei. Cunoscuta cântăreață e cea mai fericită deoarece fiul ei, Radu, s-a căsătorit. Tânărul în vârstă de 23 de ani și partenera sa de viață au decis să-și unească destinele și astfel au mers în fața ofițerului de stare civilă unde au spus DA!.

Artista a privit cu emoție momentul și a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, însoțit și de fotografii de la eveniment.

De azi, am oficial doi copii!Sunt foarte fericită. O iubire mare, mare!!! Și știu că totul va fi bine, că vă iubiți foarte mult, că vă completați minunat. Și că fiecare zi din viața voastră e o sărbătoare! Așa să rămâneți mereu! Vă iubesc enorm!!! Andreea, Radu, m-ați făcut-o mamă extrem de mândră!!!”, a scris Anca Turcașiu pe rețelele de socializare.

Unde locuiește Anca Țurcașiu după divorț

La scurt timp după ce a anunţat că divorţează de soţul ei, Cristian Georgescu, după 22 ani de căsnicie, artista şi-a achiziționat un apartament, în București. Anca Țurcașiu s-a mutat fără să ezite din vila din Paradisul Verde, construită pe terenul primit ca dar de nuntă de la nașul Cristian Țântăreanu. Nu a contat nici faptul că întreaga casă era decorată de ea, după ce făcuse special cursuri de design interior.

„Anca a mai locuit o vreme la Corbeanca, după divorț, dar înainte să plece la mare și-a cumpărat un apartament într-un bloc rezidențial, situat în aceeași zonă, unde s-a obișnuit”, a declarat un apropiat al artistei.

Publicat: 01 mai 2022, 09:59 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă