Fina lui Theo Rose, condamnată la închisoare! Artista, acuzată că a condus sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe

Publicat: 16 sept. 2023, 14:47 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Fina lui Theo Rose fost condamnată la închisoare! Cântăreața a fost prinsă de oamenii legii la volan sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Pe lângă pedeapsa pe care a primit-o, cântăreața are de achitat și o sumă de bani.

La începutul acestui an, fina lui Theo Rose, Denisa Trofin, a fost surprinsă de oamenii legii conducând pe drumurile publice un vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. La câteva luni distanță, artista a și-a primit pedeapsa.

Denisa, condamnată la închisoare

Fina lui Theo Rose, condamnată la închisoare!

În urmă cu două zile, artista a fost condamnată de către magistrații judecătoriei Zărnești la pedeapsa de 1 an și 6 luni de închisoare. Pedeapsa a fost suspendată pe o durată de doi ani, timp în care fina lui Theo Rose va trebui să presteze muncă în folosul comunității.

Mai mult, cântăreața este obligată să anunțe orice deplasare care depășește 5 zile. De asemenea, trebuie să achite și suma de 1800 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată. Decizia nu este una definitivă și poate fi atacată.

„Solutia pe scurt: PENTRU ACESTE MOTIVE, ÎN NUMELE LEGII, HOTĂRĂŞTE. În baza art. 336 alin. 2 din Codul penal, cu aplicarea art. 396 alin. 10 Cod procedură penală, condamnă pe inculpatul TROFIN (CĂSĂTORITĂ NISTOR) DENISA GABRIELA, la pedeapsa de 1 (un) an şi 6 (şase) luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

În baza art. 91 şi 92 din Codul penal, suspendă sub supraveghere executarea pedepsei aplicate, pe o durată de 2 ani, reprezentând termen de supraveghere, care începe să curgă de la data rămânerii definitive a hotărârii.

Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare. În baza art. 274 alin. 1 din Codul de procedură penală, obligă pe inculpat la plata sumei de 1800 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat.”, se arată în documentul oficial, potrivit spynews.ro.

Publicat: 16 sept. 2023, 14:47 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×