Fiica lui Dan Diaconescu și-a deschis televiziune! Dona va răvăși audiența cu frumusețea ei

Publicat: 23 Nov. 2021, 10:29 General

 Fiica celebrului Dan Diaconescu își lansează televiziune, chiar de 1 Decembrie. Adolescenta în vârstă de 16 ani nu e deloc străină de lumea în care tatăl ei a făcut istorie.

Dragostea pentru presa scrisă, dar și pentru televiziune par să se fi transmis în familia lui Dan Diaconescu. La doar 16 ani, Dona Diaconescu are planuri mărețe și își dorește să continue tradiția familiei. Adolescenta își lansează propria televiziune și, cu siguranță, are șanse de succes. Nici n-ar avea cum să fie altfel, dacă ne gândim că tatăl ei este și „tăticul OTV”.

subiectele pe care fiica patronului OTV le va aborda vor face parte din sfera cryptomonedelor, bursă sau pariuri. 1 Decembrie 2021 este data oficială la care fiica lui DD va putea fi văzută în postura de prezentator TV. Sediul din Primăverii a fost amenajat corespunzător, astfel încât proiectul să meargă „ca pe roate”. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Dan Diaconescu lansează primul cinematograf virtual

Pentru că nu poate sta departe de media, Dan Diaconescu a găsit soluția de a fi în contact cu publicul său. Celebrul prezentator TV a vorbit despre proiectul destinat poporului, prin intermediul unui video postat pe TikTok.

Bine ați venit în noul meu univers. Începând de astăzi, lansez primul sistem cinematografic bazat pe tehnologia Bloc C. DD Home Cinema este primul cinematograf virtual pe care eu, Dan Diaconescu, îl împart cu dumneavoastră, poporul.

Până la marea premieră a filmului pandemia, o peliculă pe care o s-o vizionați mai devreme decât vă așteptați, vă invit să intrați în marea comunitate DD Home Cinema”, este mesajul transmis de  Dan Diaconescu pe TikTOk.

Publicat: 23 Nov. 2021, 10:29 General
Pe aceeași temă