Dan Diaconescu a pus la cale un plan prin care va ”OTViza” din nou România!

Publicat: 04 Dec. 2021, 10:20 General

Condamnat la închisoare și eliberat în urmă cu patru ani, fostul om de televiziune n-are voie să aibă apariții publice până în 2025. Cu toate astea, planurile sale sunt să devină din nou popular, însă va folosi altă platformă de exprimare. 

Dan Diaconescu are planuri mari pentru viitorul apropiat! Plecând de la interesul crescut al tinerilor în ceea ce-l privește pe fondatorul postului OTV, acesta s-a gândit să demareze un proiect extrem de interesant. Și pentru că pe TV nu mai are voie să apară până în 2025, platforma de întâlniri online „Zoom” îi va fi de mare ajutor.

Emisiunile lui Dan Diaconescu au rămas în amintirea multora. Iar noua generație este dornică să învețe de la celebrul realizator TV. Care, la mijlocul anilor 2000, ținea aproape toată România ”lipită” de ecranul televizorului. Acesta este și motivul pentru care fondatorul postului OTV a găsit o metodă digitală prin care poate împărtăși din experiența sa.

S-ar părea că, în viitorul foarte apropiat, Dan Diaconescu își dorește să se folosească de platforma „Zoom Meeting”. Asta pentru a intra în contact cu aproximativ 1.000 de adolescenți pe tură. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Fata lui Dan Diaconescu va avea televiziune

Dona Diaconescu o să își lanseze propriul post de televiziune într-un timp foarte scurt. Iar propunerile ei sunt extrem de interesante.

Mulți au ales să realizeze podcast-uri încă de la începutul pandemiei. Așa că fiica lui Dan Diaconescu își dorește să ducă această mică plăcere a românilor la un alt nivel.

Fiica patronului OTV o să abordeze numeroase subiecte. Aceasta o să realizeze podcast-uri care au legătură cu sfera criptomonedelor, dar și care o să se lege de bursă sau pariuri.

Dona s-a asigurat că sediul din Primăverii a fost amenajat într-un mod cât mai corespunzător pentru ca noul ei proiect să fie ferit de probleme.

Publicat: 04 Dec. 2021, 10:20 General
Pe aceeași temă