Fiica Ginei Pistol și a lui Smiley a împlinit 1 an. Cum au sărbătorit-o cei doi pe micuța Josephine

Publicat: 09 mart. 2022, 14:31 Autor: Camelia Vedete

Gina Pistol a devenit mamă pe 9 martie 2021. Îndrăgita prezentatoare și-a ținut fanii la curent cu privire la cum arată viața ei de mamă și, desigur, nu a uitat să spună că Josephine a împlinit un an. Prezentatoarea a publicat o imagine cu baloanele de la aniversarea micuței.

Fiica Ginei Pistol a împlinit 1an. Fetița i-a umplut viața de bucurie atât ei, cât și lui Smiley. Gina Pistol a devenit mamă la 40 de ani, după ce medicii i-au spus că șansele de a naște sunt minime. Totuși, îndrăgita prezentatoare a fost extrem de norocoasă pentru că a avut o sarcină normală și a adus pe lume o minune de copil. Deși cei doi nu au arătat până acum imagini cu chipul fetiței, Gina Pistol a mărturisit că este o fetiță foarte expresivă.

Fiica Ginei Pistol a împlinit 1 an. Ce mesaj a publicat Smiley

La aniversarea de un an a fetiței, Gina Pistol a publicat pe contul său de Instagram o fotografie cu baloane roșii și albe, printre care un balon cu cifra 1, vârsta împlinită de fiica sa. „La mulți ani, Josephine„, a scris Gina Pistol în draptul imaginii publicate pe Instastory.

De asemenea, soțul Ginei Pistol a publicat un mesaj emoționant pe contrul său de Instagram.

„Nu știu despre alții,dar pentru mine 9 martie nu e ziua bărbatului! Josephine împlinește azi 1 an! 1 an de iubire pură,1 an de când ne-ai făcut pe mine și pe Ginna Pistol părinți,1 an de când zâmbim, ne emoționăm și ne bucurăm în fiecare zi,1 an de când viață noastră e mult mai frumoasă pentru că o privim prin ochii tăi! La mulți ani,Josephine!”, a scris Smiley pe Instagram.

Fiica Ginei Pistol a împlinit 1 an. Vedeta se mândrește cu fiica ei Josephine

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pe 9 martie 2021.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

„Este o perioadă foarte frumoasă, o perioadă foarte grea, este cel mai frumos greu posibil, am tot spus lucrul acesta. Mă uit la fetița mea și văd cât de repede trece timpul. Fetița mea crește și totul e in regulă. Îmi citește gândurile și când ma gândesc să nu se ducă undeva, ea fix acolo se duce”, a declarat Gina Pistol în trecut.

După e a devenit mamă, Gina Pistol nu a mai putut prezenta emisiunile de la Antena 1 și a dorit să se retragă pentru a se putea dedica în totalitate fiicei sale.

Fiica Ginei Pistol a împlinit 1 an. Smiley a povestit cum a rămas Gina Pistol însărcinată, deși nu avea nicio șansă

„Cred că toate se întâmplă atunci când ești pregătit să le primești. Ginei nu i s-a dat nicio șansă să rămână gravidă. Și eu i-am spus atunci: >. Cred că nu m-a crezut atunci. Lucrurile s-au așezat într-un moment în care ea a fost pregătită pentru asta, că ea e dătătoarea de viață. A venit și într-un moment în care eu eram în pauză, nu am mai fost solicitat săptămână de săptămână să plec la concerte. Am timp să trăiesc etapa asta. Mie și Ginei ni s-a întâmplat minunea asta”, a spus Smiley în podcastul lui Mihai Morar.

Publicat: 09 mart. 2022, 14:31 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă