Fiica Danielei Gyorfi a fost agresată fizic la școală, de două eleve: „Și-a spart capul, a fost dusă la spital…”

Publicat: 09 iun. 2024, 09:30 Autor: Soare Raisa General

Daniela Gyorfi a trecut prin momente delicate, după ce fiica sa a fost agresată fizic la școală de către două eleve.

Daniela Gyorfi se numără printre cele mai apreciate artiste. Vedeta și partenerul ei, George Tal, sunt părinții unei fetițe de 12 ani, Maria, de care sunt foarte mândri. Cu toate astea, Daniela Gyorfi a recunoscut că fiica sa a fost victima bullying-ului în școală și chiar a fost agresată fizic de două eleve.

Fiica Danielei Gyorfi a fost agresată fizic la școală, de două eleve

Daniela Gyorfi a povestit că fiica sa a avut mari probleme la școala unde era și chiar a ajuns de urgență la spital, după ce colegii au împins-o și, și-a spart capul. Atunci, artista a luat decizia de a o muta pe micuță la o altă școală.

„A avut două eleve care i-au creat mari probleme. Au bătut-o, pe mine mă făceau în toate felurile. Până nu am venit la școală ca o leoaică, nu s-a potolit treaba. Patru ani de zile erau pe ea grămadă și nu a mai suportat. În clasa IV-a la început, la ora de sport s-au jucat și a căzut, împinsă, și și-a spart capul. A fost luată și dusă la spital. Copiii râdeau.”, a declarat Daniela Gyorfi, la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Daniela Gyorfi, dezvăluiri dureroase despre copilărie

Chiar dacă acum se declară un artist împlinit, Daniela Gyorfi s-a confruntat cu multe necazuri, mai ales în copilărie. 

După zeci de ani de muncă, Daniela Gyorfi se poate considera unul dintre cei mai de succes artiști din industria muzicală.

Până în acest punct al vieții ei, artista a trecut printr-o serie obstacole și lucruri mai puțin frumoase. În cadrul unui interviu, Daniela Gyorfi și-a deschis inima și a vorbit despre cea mai dificilă perioadă din viața ei.

”Necazurile care s-au abătut asupra mea și a mamei mele ne-au unit”

În cadrul unui interviu, Daniela Gyorfi a vorbit despre aceste momente și cum au reușit necazurile să o unească și mai mult de mama ei. Artista a fost o luptătoare și boala mamei ei a maturizat-o. Astfel, la o vârstă fragedă, Daniela Gyorfi a ocupat un loc foarte important în familie și a trebuit să preia foarte multe atribuții.

Dragostea mamei mele a fost absolută, am fost un copil alintat, nu din punct de vedere material, ci sentimntal. Necazurile care s-au abătut asupra mea și a mamei mele ne-au unit foarte tare. Eu am înțeles de mică ce rol am în familia mea și a mamei mele fiindcă eram amandouă”, a dezvăluit Daniela Gyorfi, în cadrul unei emisiuni TV.

Publicat: 09 iun. 2024, 09:30 Autor: Soare Raisa General
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă
×