Fiica cea mică a lui Mihai Petre a împlinit 3 ani. Ariana este o splendoare!

Publicat: 02 sept. 2021, 11:09 Autor: Maria Apostol Vedete

Fiica cea mică a lui Mihai Petre a împlinit recent 3 ani. Elwira Petre a publicat o serie de poze cu micuța Ariana, care este o splendoare de copil!  

Coregraful Mihai Petre și soția lui, Elwira Petre, concurenți Asia Express – sezonul 4 – Drumul Împăraților – au două fetițe adorabile!

Fiica cea mică a lui Mihai Petre a împlinit 3 ani

Catinca are opt ani, iar Ariana a împlinit recent trei anișori.

Cu această ocazie Elwira Petre a publicat pe Instagram o fotografie cu fetița cea mică. Ariana este pur și simplu o spendoare de copil!

La mulți ani, Ari!!! Să rămâi mereu așa de curajoasă, zâmbitoare, veselă și pozitivă! ?”, a scris Elwira pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu Ariana. „Suntem fericiți pentru că exact acum 3 ani s-a născut Ari. Și de atunci totul a fost mai frumos”, a scris și Mihai pe contul lui, în dreptul a două imagini.

Mihai Petre, marcat de experința Asia Express

Mihai Petre a mărturisit că întreaga experiență l-a răvășit. Coregraful se aștepta ca lucrurile să nu fie tocmai ușoare, însă realitatea l-a izbit dur.

Asia Express este viața comprimată la maxim. Trăiești într-o zi cât alții în 10. Mă simt, uneori, ca un Făt-Frumos, recunosc, dar nu ‘din lacrimă’, ci dintr-o ‘mare mizerie’, sincer. E intens! Pe mine nu e prima dată când mă lovește realitatea dur, însă nu atât de dur!

E frustrant și se simte frica, încă. Oamenii au fost marcați profund de situația asta. Ne spun: ‘OK, v-am fi luat în condiții normale, dar având în vedere coronavirusul, n-avem cum’. Și se simte asta puternic, e un obstacol foarte mare. N-ai cum, transport nu găsești, cazare nu găsești decât foarte greu”, a spus Mihai Petre, potrivit a1.ro.

 

Publicat: 02 sept. 2021, 11:09 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă