Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, declaraţii neaşteptate despre celebrul său tată: ‘Nu, nu mi-a cumpărat apartament sau cum se zvonea…’

Publicat: 10 May. 2021, 10:18 Vedete

Carmina, fata cea mare a lui Liviu Vârciu, a făcut dezvăluiri nemaiştiute despre relaţia pe care o are cu tatăl său. Deşi cei doi se înţeleg foarte bine, tânăra este nemulţumită din cauza faptului că artistul i-a făcut câteva promisiuni pe care nu le-a respectat.

În cadrul unui interviu recent, Carmina, fata cea mare a lui Liviu Vârciu, a explicat, pentru redactia.ro, că urmează să se mute în București, însă va sta cu chirie. Această decizie a fost luată din cauza faptului că tatăl său nu i-a cumpărat apartamentul pe care i l-a promis în urmă cu ceva timp.

„Da, mă mut în București dar nu mi-a cumpărat tata apartament. Cel mai probabil o să locuiesc cu chirie. În ceea ce privește apartamentul, el a făcut reclamă la el și cam asta a fost tot. Nu, nu mi-a cumpărat apartament sau cum se zvonea că a cheltuit 100.000 de euro pe el”, a explicat Carmina pentru sursa citată.

Mai mult decât atât, Carmina a mai dezvăluit şi faptul că tatăl său i-a promis că îi cumpără o mașină încă de când a împlinit 18 ani:„O aștept (n.r. masina) de 2 luni. Am luat permisul de conducere de trei luni aproape și mi-a promis că îmi cumpără mașină în ziua în care am împlinit 18 ani”. 

Ce planuri de viitor are Carmina

Carmina este o tânără care știe ce vrea de la viață și asta pentru că în urmă cu ceva timp vorbea despre cariera pe care ar vrea să o urmeze după terminarea liceului.

Tânăra este îndrăgostită de lumea filmului și vrea să activeze în acest domeniu.

„Viața mea de adolescentă este una minunată și nu consider că e neobișnuită față de viața altor adolescenți. Cât despre carieră, mie de mică mi-a plăcut teatrul.

Dar, pe parcursul anilor mi-am dat seama că sunt mai îndrăgostită de film și de uimitoarele tehnici prin care se face un film bun.
După liceu, îmi doresc să urmez o facultate de actorie în Barcelona, unde mă voi muta împreună cu mama”, declarat Carmina în anul 2019.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 10 May. 2021, 10:18 Vedete
Pe aceeași temă