Fiica Catincăi Roman a fost dată afară de la ”Bravo, ai stil!”? ”După fiecare ceartă își chema mama la platou”

Publicat: 28 Jul. 2020, 09:47 Vedete

Călina, fiica Catincăi Roman, ar fi fost dată afară de la filmările show-ului ”Bravo, ai stil!”, după ce ar fi avut un comportament nedorit de colegele sale de platou.

Competiția care vrea să încoroneze cea mai stilată femeie din România va fi difuzată începând cu luna viitoare, la Kanal D. Însă, în timpul filmărilor, fiica Cantincăi Roman ar fi fost pusă ”pe harță”, arată Unica.ro.

Călina era una dintre concurentele favorite ale show-ului de stil, care are șanse mari să ia marele premiu, dar în același timp se pare că ar fi fost ”pusă pe harță” și mofturoasă. De fiecare dată când ar fi fost o ceartă, Călina și-ar fi chemat mama la platou pentru a o ”rezolva”.

De curând ar fi avut loc o ceartă monstru, dar și amenințări că se va retrage din competiție, iar producătorii emisiunii au decis să o lase să părăsească show-ul și să încheie contractul.

„Călina era foarte plină de ea. După fiecare ceartă își chema mama la platou. Catinca venea, dar în afară să stea pe o canapea nu făcea nimic altceva. A tot amenințat că ea pleacă din competiție. Asta până când staff-ul n-a mai suportat fițele și au lăsat-o să plece. Păcat de ea că era una dintre candidatele la marele premiu, dar se pare că nu știe să piardă cu demnitate”, au povestit persoane din anturajul fetei.

Catinca Roman, trup și suflet pentru copilul ei

Creatoarea de modă este trup și suflet alături de fiica ei, Călina.

„Am avut o relaţie bună, a fost un copil cuminte şi un bebeluş cuminte, nu mi-a fost complicat, a fost şocul mare la adolescenţă… Sunt apropiată de Călina, îmi spune tot. Vreau pentru ea să fie fericită atât, să înveţe cum să îşi facă viaţa fericită. Independenţa financiară, o bat la cap cu asta. Este foarte important ca o femeie să fie independentă financiar. Cred că o să îşi găsească drumul ei, eu când mi-am schimbat stilul de viaţă a văzut ce efect a avut în viaţa mea”, spunea fiica lui Petre Roman în urmă cu ceva timp.

Publicat: 28 Jul. 2020, 09:47 Vedete
Pe aceeași temă