Fiica Adelinei Pestrițu este o frumusețe la 5 ani! Micuța Zeny face furori în mediul online: „Încerc să nu fiu o mamă exagerată”

Publicat: 29 feb. 2024, 10:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Adelina Pestrițu a reușit în ultimii ani să-și continue activitatea de influencer și să se implice în numeroase proiecte, toate acestea în paralel cu viața de mamă.

Deși a evitat să-și expună fetița în social media, bruneta s-a ocupat îndeaproape de ea. Iar în momentele în care nu se afla alături de ea, acasă, era încercată de un sentiment mult prea protectiv.

Fiica Adelinei Pestrițu are 5 ani!

„Dacă era după mine, probabil că aș fi montat și niște drone permanente deasupra instituției, niște raze X cu senzori de mișcare și un telescop sau camere video pe clădirea de vizavi. Care să-mi arate tot în timp real, însă încerc să mă autocontrolez și să nu fiu o mamă exagerată. Pentru binele meu și al ei.”, povestea bruneta la un moment dat, într-un interviu mai vechi.

„Lucrurile sunt făcute să apară în viața ta ca să-ți transmită un mesaj. Eu am întrebat-o pe Zeny. «Mami, vrei un frățior sau o surioară?». (…) Fetiță a zis. Acum dacă a ordonat, înseamnă că e literă de lege. (…) Zeny a crescut foarte repede, iar noi ne gândim la cel de-al doilea bebe. Nu vrem să o lăsăm să crească singură. Relația cu părinții este una specială, da. Dar eu știu cum este să ai frate. Virgil știe cum e să ai soră, așa că nu ne-am propus să o lăsăm singură.”, a mai declarat bruneta.

Fetița Adelinei Pestrițu a împlinit 5 ani. La mulți ani, Zeny!

„La Mulți Ani, ZENY 🤍🤍🤍!!!”

Viata îți poate aduce multe provocări, dar întotdeauna să-ți amintești că ești mai puternică decât te gândești, mai bună decât crezi și mai iubită decât îți imaginezi. 👨‍👩‍👧. Vom fi mereu lângă tine să te susținem și să te protejăm cu orice preț.

Cu multă iubire, mama și tata 🤍”, a transmis Adelina Pestrițu.

La vârsta de 5 ani, Zenaida are un chip angelic și a moștenit ochii verzi și pătrunzători ai părinților, scrie demamici.ro.

Motivul pentru care Adelina Pestrițu nu vrea să-și mai expună copilul public

În urmă cu un an și jumătate, Adelina Pestrițu a încetat să mai posteze fotografii cu fetița ei și să o mai expună public de orice fel. Decizia a fost surprinzătoare pentru fanii vedetei. Mai ales că încă de la nașterea Zenaidei, Adelina obișnuia adesea să se mândrească cu minunea din viața ei și să posteze multe fotografii cu Zeny.

Mai mult, fetița avea și propriul ei cont de Instagram, acolo unde mămica posta fotografiile preferate și momentele speciale din viața fiicei sale. Totul s-a schimbat brusc, iar Adelina Pestrițu a decis într-o zi să nu mai posteze nici măcar o fotografie cu fetița ei și a lui Virgil.

„Dragii noștri, vă răspund prin acest comentariu tuturor celor care ați întrebat de Zeny, deși am mai spus asta de câteva ori. Împreună cu Virgil am decis să nu o mai postăm pe rețelele de socializare. Dacă pe viitor vom lua o altă decizie, veți afla primii.”

Vedeta a decis să îi ofere fiicei sale spațiul și intimitatea necesare. Iar atunci când va ajunge la vârsta potrivită, să ia decizia singură dacă își dorește expunere sau nu.

„E mică și am realizat că este prematur să activeze în viața virtuală după ce s-a întâmplat deja într-o oarecare măsură atunci când s-a născut. Dar niciodată nu e prea târziu să îndreptăm lucrurile. Când ea va decide că-și dorește asta, o vom susține cu multă dragoste, dar până atunci o să-i respectăm viața personală și dreptul la decizie pe care într-o bună zi îl va stăpâni și și-l va însuși pe deplin. Expunerea are partea ei frumoasă, dar toate la timpul lor”, a spus Adelina în Viva.

Foto: social media

Publicat: 29 feb. 2024, 10:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×