Fericire mare pentru Liviu Vârciu! Vedeta și-a botezat băiețelul

Publicat: 03 Oct. 2020, 18:23 Vedete

Este fericire mare în familia lui Liviu Vârciu. Vedeta și Anda Călin și-au botezat astăzi băiețelul, iar prezentatorul TV chiar a făcut și primele declarații, după ceremonie.

O zi emoționantă de octombrie în familia lui Liviu Vârciu. El și Anda Călin și-au creștinat băiețelul, iar imediat după ceremonie, vedeta a făcut și primele declarații. Totul a avut loc într-un mare secret, la eveniment fiind prezenți doar membrii familiei. După slujba religioasă, aceștia se pregătesc să petreacă, însă într-un cadru mai restrâns, având în vedere pandemia de coronavirus.

”A fost un eveniment privat, doar în famile. Suntem în pandemie, nu avem voie să fim foarte mulți, tocmai de asta a fost doar familia mea și cam atât. A fost bine, gata, avem un creștin acasă, vă mulțumesc, vă pup cu mare drag și aveți grijă de voi. Si faceți copii, mă”, a spus Liviu Vârciu pentru Spynews.

Liviu Vârciu a vorbit despre dorința sa de a deveni din nou tătic

Fostul prezentator TV a vorbit cu ceva timp în urmă, într-un interviu, despre cariera profesională, dar şi despre viaţa de părinte. Artistul îşi dorea să devină din nou tată acum în urmă cu ceva timp. Dar iată că acum visul lui a devenit realitate, iar astăzi și-a creștinat și băiețelul!

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai apreciaţi oameni de televiziune din România. Artistul a reuşit să aducă zâmbete în casele oamenilor cu fiecare apariţie a sa, însă lucrurile nu i-au ieşit de fiecare dată aşa cum şi-a dorit. Liviu mai are o fetiță, Anastasia, cu Anda Călin, și o altă fiică dintr-o relație anterioară, Carmina, care îi seamănă foarte mult tatălui ei.

Publicat: 03 Oct. 2020, 18:23 Vedete
Pe aceeași temă