Fericire mare în Familia Regală! Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi s-au căsătorit

Publicat: 20 iul. 2020, 10:54 Autor: Andreea Voicu Vedete

Este fericire mare la Casa Regală, după ce Prințesa Beatrice și partenerul ei s-au căsătorit, oficial.

Inițial, nunta se anulase din cauza pandemiei de coronavirus. Viețile oamenilor, dar și planurile pe care le aveau în aceste luni le-au fost date peste cap din cauza situației în care ne aflăm. Odată ce nunta s-a anulat, cei doi nu au mai anunțat oficial o dată. Însă, fiica cea mare a Prințului Andrew nu a mai dorit să stea pe gânduri și s-a măritat în secret cu italianul Edoardo Mapelli Mozzi (37 de ani).

La ceremonie au luat parte doar 20 de persoane, iar aceasta a avut loc la capela de pe domeniul reședinței Prințului Andrew și al Ducesei de York. Cei doi ar fi trebuit să se căsătorească la Londra, pe 29 mai, însă ceremonia a fost anulată.

Și Regina Elisabeta și Prințul Philip, soțul acesteia, au luat parte la ceremonie. De asemenea, printre invitați s-au numărat și părinții miresei și sora ei, Prințesa Eugenie. Toate măsurile impuse de autorități au fost respectate cu strictețe de aceștia. În urma acestei căsătorii, Prințesa Beatrice este singura mamă vitregă din cadrul Familiei Regale britanice. Partenerul ei, Edoardo Mapelli Mozzi are un fiul dintr-o relație anterioară. Pe fiul lui îl cheamă Cristopher, arată Ok! Magazine.

Prințesa Beatrice a ales să îmbrace o rochie de mireasă albă, excepțională, cu aplicații strălucitoare. Cu zâmbetul pe buze, naturală, cu părul desprins și cu o tiara de regină pe cap, Prințesa Beatrice și-a ținut soțul strâns de mână în timp ce fotograful imortaliza unul dintre cele mai frumoase momente din viața unui om! În imagini se poate observa că și soțul ei a ales să se îmbrace clasic & elegant. De asemenea, într-una dintre fotografii apar și Regina Elisabeta și soțul ei, Prințul Philip. Se vede cu ochiul liber că măsurile de distanțare fizică sunt respectate sârguincios!

Sursă foto: Capturi Video Youtube

Publicat: 20 iul. 2020, 10:54 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă