Femeie din Timiș, sechestrată de concubin în Spania, salvată după ce a reușit să își sune fiul

Publicat: 30 Aug. 2019, 08:13 Life
Femeie din Timiș, sechestrată de concubin în Spania, salvată după ce a reușit să își sune fiul

O femeie de 51 de ani, din Lugoj, județul Timiș, a trecut prin clipe de groază.

Femeie din Timiș, sechestrată. Cea care a făcit asta a fost concubinul ei, într-un sat de lângă Valencia, Spania, aceasta fiind salvată după ce a reușit să își sune fiul, care a anunțat Poliția din România.

Potrivit unui comunicat transmis joi de Poliția Timiș, femeia de 51 de ani era abuzată fizic și ținută într-un apartament dintr-un sat de lângă Valencia, sub supravegherea permanentă a concubinului său, un bărbat de 36 de ani, din Margina, județul Timiș.

Femeie din Timiș, sechestrată

Femeie din Timiș, sechestrată

„Telefonul și contul de solicializare al persoanei vătămate erau controlate de către autor care posta periodic fotografii pentru transmiterea unei stări de bine a celor doi.

Reușind să aibă acces la telefon, în data de 27 august victima a expediat mai multe mesaje fiului său, povestindu-i situația reală si rugându-l să se adreseze autorităților din România”, arată polițiștii timișeni.

Astfel, Serviciul de Investigații Criminale Timiș cu sprijinul Centrulului de Cooperare Polițienească Internațională, a Biroului Atașatului de Afaceri Interne din Spania și a Gărzii Civile din Spania au localizat imediat victima, care a fost găsită împreună concubinul agresor.

Împotriva bărbatului a fost emis ordin de restricție și a fost reținut pe teritoriul Spaniei.

Publicat: 30 Aug. 2019, 08:13 Life
Pe aceeași temă