Felicitări de Sf. Andrei. Cele mai frumoase urări cu imagini

Publicat: 27 Nov. 2019, 17:41 Life
Felicitări de Sf. Andrei. Cele mai frumoase urări cu imagini

Mesaje și felicitări de Sf. Andrei se trimit atât prietenilor și familiei, dar și colegilor și partenerilor. Iată cele mai inspirate urări de Sfântul Andrei.

Cele mai frumoase felicitări de Sfântul Andrei, mesaje și urări sunt cele personalizate, pe care le trimiți din suflet celor dragi. Totuși, daca duci lipsă de inspirație, aici ai la îndemână unele dintre cele mai originale felicitări de Sf. Andrei.

Peste 700.000 de români își sărbătoresc onomastica pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, dintre care, peste 360.000 bărbați și peste 349.000 femei. Din numărul total al femeilor care își serbează onomastica de Sf. Andrei, peste 290.000 poartă numele Andreea, peste 26.000 numele Andra și peste 300 poartă numele de Andrușca sau Andruța. În schimb, majoritatea bărbaților poartă numele de Andrei, peste 340.000, iar peste 3.000 de bărbați poartă numele de Andreas.

Mesaje și felicitări de Sf. Andrei și Andreea

Sfântul căruia ii porți numele sa te ocrotească in fiecare zi, sa iți aducă liniște si pace si sa nu lase ca speranța sa se stingă din sufletul tău vreodată. La mulți ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!

Iți doresc sa mergi pe un drum numit viată, sa te împiedici de un ciob numit noroc, sa cazi într-o prăpastie numita fericire si sa culegi o floare numita iubire! La mulți ani!

Sfântul Andrei sa te ocrotească in fiecare zi, sa iți aducă liniște si pace! La mulți ani cu împliniri si momente frumoase!

Felicitari de Sf. Andrei imagini
Felicitari de Sf. Andrei imagini

De ziua numelui Iți doresc ca de ziua numelui tău sa ti se împlinească toate dorințele, sa fii fericit, iubit si sa ai parte numai de bucurii in viată. La Mulți Ani, de Sfântul Andrei!

La mulți ani Andreea!!! Iți doresc tot ce iți dorești si toate visele tale sa devina realitate!

Astăzi iți urez „La mulți ani!”. Astăzi iți spun „Multe împliniri!”. Si-ti mulțumesc ca ești alături de mine!

La mulți ani, draga Andreea! Sa ai parte de împliniri, iar viată sa iți fie o încântare

Iți urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum un bulgare alb de zăpadă, la fel de fericita precum cântecul clopoțelului de Crăciun si la fel de frumoasa precum sărbătorile petrecute lângă cei apropiați!

Felicitări în imagini de Sf Andrei
Felicitări în imagini de Sf Andrei

Iți urez “La mulți ani” pentru ca porți acest nume si fie ca Sfântul Andrei sa își coboare ochii asupra ta si sa iți dăruiască fericire si liniște interioara!

In aceasta zi minunata, eu iți doresc sa-ti trăiești viată astfel încât sa nu-ti para rău de niciun pas făcut, de niciun zâmbet dăruit. Ești un suflet minunat si mă bucur ca am avut șansa sa te cunosc! Din toata inima iți urez un sincer “La mulți ani!”.

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Andrei cat mai frumoasa!

Citește și: Cum se pune graul la incoltit de Sfantul Andrei. Invata si tu, pas cu pas

Cele mai frumoase felicitări de Sf. Andrei

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani de ziua numelui! Tot ce-ţi doresti, tot ce-ţi lipseşte şi-ţi foloseşte, sănătate, prieteni adevăraţi şi multă bucurie!”

„De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani!”

„Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!”

Imagini felicitari de Sfantul Andrei
Felicitari de Sf Andrei in imagini

„Îţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul ANDREI pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. ANDREI cât mai frumoasă!”

„In zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru ca purtati numele Sfantului Andrei, va urez multa sanatate si fericire!” Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie.

De ziua numelui tau iti doresc sa ai parte de succes, impliniri si sanatate. Sfantul ANDREI al carui nume il porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca in viata. La multi ani!”

„Dragă ANDREI, de ziua numelui tau iti dorim un sincer La Multi Ani, sa ai parte de multi bani, sanatate si voie buna. Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!”

„La mulţi ani, ANDREI, şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!” „La mulţi ani şi fie ca Sfântul ANDREI să te călăuzească mereu!”

Publicat: 27 Nov. 2019, 17:41 Life
Pe aceeași temă