Feli își dorește să adopte un copil: ”Simt că este una din misiunile mele pe acest pământ”

Publicat: 21 iun. 2021, 15:00 Autor: Andreea Voicu Vedete

Viața i s-a schimbat complet, după ce Feli Donose a devenit mămică! Micuța Luna i-a deschis ochii frumoasei artiste, iar acum aceasta se gândește că una dintre misiunile sale pe pământ este să adopte un copil.

Cântăreața Feli Donose se gândește serios la adopție. De când micuța ei a venit pe lume, viața artistei s-a schimbat foarte mult, iar acum este pregătită ca familia ei să se mărească! Așa cum mărturisește și ea în cadrul unui interviu, Feli susține faptul că una dintre menirile sale pe pământ este să adopte un copil.

„Sunt mult mai împlinită acum și mai hotărâtă. Nora Luna m-a ajutat să descopăr că am un instinct de supraviețuire fără margini când vine vorba de ea și de oamenii pe care îi iubesc. Nora Luna, copilul nostru este unul din cele mai prețioase daruri pe care mi l-a dat Dumnezeu. Ea a venit ca o primă surpriză frumoasă a vieții mele.

Simt că să adopt este una din misiunile mele pe acest pământ. Știu că eu nu pot să controlez tot ce ține de viața mea și mai știu că Dumnezeu ne da așa daruri frumoase atunci când suntem pregătiți să le primim. Eu știu că o să simt când o să fie momentul. Inima mea este deschisă”, a declarat Feli, pentru perfecte.ro.

Cerere în căsătorie ca în poveşti

Feli Donose a povestit cum a fost momentul în care a fost cerută în căsătorie de bărbatul pe care îl iubește enorm.

„Cătălin într-o zi a spus entuziasmat că merge să își ridice un ceas pe care l-a comandat de ceva vreme. Mie mi se părea un pic ciudată atâta bucurie pentru un ceas. A zburat practic pe ușă în două secunde. S-a întors acasă, a pus o melodie a trupei Coldplay (preferații lui), a luat-o pe Nora Luna în brațe și a venit la mine, s-a pus în genunchi și m-a cerut de soție.

Prima mea reacție a fost extrem de siropoasă! Cum vedeți cereri în căsătorie pe rețelele de socializare în care fetele plâng și tremură – așa am fost și eu! Doar că… am uitat să răspund, așa că a trebuit să mă mai ceară o dată. Practic am fost cerută de soție într un minut de două ori!”, a povestit Feli pentru unica.ro.

sursă foto: arhivă Ciao / capturi video Youtube

Publicat: 21 iun. 2021, 15:00 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă