Fata Catincai Roman e superba. Calina s-a transformat intr-o femeie frumoasa si sarmanta

Publicat: 17 Feb. 2017, 12:04 Vedete
Fata Catincai Roman e superba. Calina s-a transformat intr-o femeie frumoasa si sarmanta
Calina Roman alaturi de mama ei la un eveniment monden, in adolescenta

În urmă cu cateva saptamani, CANCAN.RO, site-ul numărul 1 din România, publica primele imagini cu cel mai nou cuplu din showbiz: Calina Roman și Valentin Dinte, fostul iubit al Nataliei Mateuț. Cei doi au mers împreună la o cafenea, iar apropierea dintre ei era mai mult decât vizibilă.

Calina avea o frumusete aparte inca de acum 5 ani

Mai mult, la un moment dat, Valentin Dinte a atins-o pe Calina intr-un mod mai apropiat, semn că între ei este mai mult decât o simplă amiciție. După ce s-a aflat că ex-ul Nataliei Mateuţ, Petrişor Valentin Ionuţ – poreclit şi Dinte, e împreună cu Calina Roman, nepoata fostului premier al României, lucrurile au început să se complice. Calina a avut cateva probleme cu prietenele Nataliei Mateut care nu au apreciat relatia celor doi.

Calina Roman are, in prezent, o relatie cu Valentin Dinte

Acum, Calina Roman poate rasufla usurata. Relatia ei este in siguranta si cei doi par sa se potriveasca de minune. Un factor care pare sa il atraga pe Valentin Dinte la ea este frumusetea speciala pe care o are. Fata Catincai Roman a devenit o femeie in toata firea, cu sex-appeal si un farmec personal aparte.

Calina Roman stie cum sa atraga privirile pe strada
Publicat: 17 Feb. 2017, 12:04 Vedete
Pe aceeași temă