EXCLUSIV | Una dintre cele mai bogate femei din România șochează! S-a deghizat din cap până-n picioare că să-și spioneze angajații

Publicat: 20 ian. 2023, 17:49 Autor: Camelia Vedete

Cristina Bâtlan deghizată. Una dintre cele mai bogate femei din România șochează! S-a deghizat din cap până-n picioare că să-și spioneze angajații!

Cristina Bâtlan, una dintre cele mai bogate femei din România, deghizată pe stradă

Cristina Bâtlan deghizată. Cristina Bâtlan este co-fondatoarea companiei Musette și în trecut a fost investitor la Imperiul Leilor. Paparazzi Ciao! au surprins-o într-o ipostaza uluitoare. Era îmbrăcată în haine ponosite, cu câteva kilograme în plus, purtând perucă și ochelari de vedere.

Cristina Bâtlan deghizată

Milionara s-a deghizat pentru a-și spiona angajații și a descoperit, lucrând cot la cot cu ei, care sunt problemele companiei sale, cine sunt angajații model pe care se poate baza, dar și ce povești incredibile ascund.

Motivul? Ea este unul dintre șefii care intra sub acoperire în noul sezon “Sef sub acoperire”, care începe joi, 9 februarie, la PRO TV.

Milionara Cristina Bâtlan, de la ”Imperiul Leilor”, a cunoscut multă durere până la succes

CIAO.RO: Din ce activitate ți-ai câștigat primii tăi bani?

Cristina Bâtlan: Primii bani i-am câștigat la vârsta de 17 ani, din vânzarea de cărți. Cu banii câștigați am deschis un cont la Banca Agricolă pentru o idee pe care o aveam pentru o companie de branding.

CIAO.RO: Foarte mulți afaceriști prevăd una dintre cele mai mari crize financiare, în viitorul apropiat. Tu cum întrevezi?

Cristina Bâtlan: Este o perioadă de reașezare economică în care se schimbă prioritățile de investiții si de consum. Cu siguranță, a început și va continua o scumpire a banilor, se creionează noi fluxuri de capital spre investiții in domenii emergente – sustenabilitate, reconstrucție etc.

CIAO.RO: Care crezi că este cea mai mare capcană din lumea afacerilor?

Cristina Bâtlan: Unele companii cad în capcana de a juca prea sigur și devin mulțumite de ele însele, în timp ce altele devin prea lacome și își pierd atenția la detalii. Marii lideri știu cum să mențină dinamica prin valorificarea avantajelor lor competitive. Ei rămân cumva înfometați în căutarea pasională a posibilităților nesfârșite și împing continuu limitele pentru a se asigura că promisiunea culturii organizației rămâne vibrantă. Cred cu tărie ca viitorul este despre economie colaborativă.

De ce a renunțat la Facultatea de Drept Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor?

CIAO.RO: Cât de mult misoginism există aici?

Cristina Bâtlan: N-aș spune că există misoginism, însă există multe prejudecăți. Uneori poate fi mai greu din cauza prejudecaților, alteori poate fi mai ușor, depinde de situație, însă indiferent de caz femeile trebuie sa rămână conștiente de puterea lor. Sunt femeie și susțin dezvoltarea femeilor, motiv pentru care am creat conceptul Chapters.ro, proiect dedicat promovării dezvoltării femeilor talentate.

CIAO.RO: Ai urmat Facultatea de Drept. De ce nu ți-ai dorit să profesezi în acest domeniu?

Cristina Bâtlan: Încearcă că să afli gustul, adevărat este că eram la drept în anul 2 și am realizat că doar renunțând la facultate și începând altceva aș putea sa-mi duc visul la îndeplinire. Am devenit antreprenor în momentul în care mi-am dat seama ca nu vreau să profesez ca avocat. Visam să schimb lumea și să vin cu un plus de valoare în peisajul gri al modei românești.

„Singura investiție care are valoare indiferent de situația geopolitică sau criza economică în care ne aflăm, este…”

CIAO.RO: Se anunță vremuri tulburi pe plan financiar, care crezi că este cea mai bună mișcare pe care o pot face acum românii cu banii lor?

Cristina Bâtlan: Singura investiție care are valoare indiferent de situația geopolitică sau criza economică în care ne aflăm, este investiția în tine, în dezvoltarea personală și în creșterea ta spirituală. Frica este sentimentul care ne oprește din a întreprinde lucruri mai mărețe decât noi. Investiți în afacerea voastră, în materii prime vitale (care generează profituri noi), în bunuri care au valoare în momente de criză.

CIAO.RO: Care a fost cea mai bună investiție pe care ai făcut-o în tine?

Cristina Bâtlan: Momentul când am luat decizia sa merg la vipassana, meditația, dezvoltarea personală și bineînțeles acceptarea participării la emisiunea „Imperiul Leilor”.

CIAO.RO: Cum arată pentru tine o zi normală de muncă?

Cristina Bâtlan: În fiecare dimineață îmi rezerv 2 ore pentru mine. Nu plec cu preconcepții când mă întâlnesc cu persoane noi și de aceea iubesc să mă întâlnesc cu oameni noi, oameni pe care nu ii cunosc și să descopăr noi personalități.

Cristina Bâtlan, despre Imperiul Leilor: „Experiența este una care m-a afectat într-un mod…”

CIAO.RO: Care a fost cea mai dificilă cumpănă din viața ta? Dar cel mai fericit moment?

Cristina Bâtlan: Cel mai dificil moment a fost nașterea prematură a fiului meu Adi, iar cel mai fericit moment este legat tot de el, când am știut ca este bine și am plecat sănătoși acasă, din spital.

CIAO.RO: Care a fost cel mai impresionant moment pe care l-ai trăit la ”Imperiul Leilor”?

Cristina Bâtlan: Dacă dau filmul înapoi, experiența de la ”Imperiul Leilor” este una care m-a afectat într-un mod pozitiv, așa am înțeles că zona de feminitate are nevoie de dezvoltare și am investit în multe femei antreprenor. În al doilea sezon, am realizat ca eu nu caut afaceri, eu caut oameni, investesc în oameni.

Publicat: 20 ian. 2023, 17:49 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă